Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jonák se v luxusním audi srazil s tramvají: Vjela mi tam maminka s dítětem!

Autor: simao - 
11. listopadu 2014
09:50

Za volantem audi se propuštěný vězeň a majitel Discolandu Sylvie Ivan Jonák přimotal do dopravní nehody. Srazil se s tramvají. Na Facebooku se však rozhodl vysvětlit, jak z jeho pohledu k nehodě došlo. Brzdil prý kvůli mamince s dítětem.

Jonák boural na Praze 8, střetl se s tramvají číslo 17. Řídil luxusní Audi A6, jenže nečekaně zabrzdil a najela do něj tramvaj. Jonák se na Facebooku rozhodl okomentovat, jak podle něj k nehodě došlo.

„Vjela mi před auto maminka s malinkým dítětem na holích a vůbec mne neviděla. Já to ubrzdil, ale zezadu do mne narazila tramvaj, prý jsem to zavinil já, že jsem omezil tramvaj, tvrdí policie,“ napsal Jonák na sociální síti, kde je poměrně činný. S tím, že by nehodu zavinil, však nesouhlasí.

„Protože však zavinění nehody odmítl, byl případ postoupen správnímu orgánu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová serveru novinky.cz, který o nehodě informoval.

Ivan Jonák na Facebooku popsal svou nehodu. Ivan Jonák na Facebooku popsal svou nehodu. | Facebook

Fotku nehody Jonák nepřidal, zato se pochlubil fotkou s mladou Janičkou. „Vůbec mi nevadí, že mi tramvaj rozbila stojící auto! Jsme doma a je nám moc fajn, i přes věkový rozdíl,“ dodal Jonák po nehodě, kterou však nafotil čtenář Blesku. A pořídil i snímek, jak si kolemjdoucí celebritu Jonáka po nehodě zvěčnil na svůj mobil. 

kapturek ( 11. listopadu 2014 14:47 )

 od kdy je stara mrdka za 150 papiru luxusni vuz? kdyby si vleskove buzny neolizovaly svoje teple ocasy a smradlavou ku.ndu francky a postlerky tak by vedeli

frantacizek ( 11. listopadu 2014 13:57 )

mužatka, ta udělala kauf v životě, ještěže je Bakala latentní gay.

hcskagen ( 11. listopadu 2014 13:20 )

 Prej v luxusnim audi...min 10 let stara past

prycsvladou ( 11. listopadu 2014 13:13 )

jaká on je celebrita proboha-blesku ty vaše pííčoviny o nějakém vypaseném sedlákovi mě nezajímají

vosavopruz ( 11. listopadu 2014 13:00 )

nejí kapra před Vánoci

Zobrazit celou diskusi