Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž podstoupil amputaci penisu: Hrůza, teď musím čůrat vsedě!

Autor: dce - 
6. listopadu 2014
21:29

Upozornění: článek obsahuje zepokojivé fotografie! Lidé na celém světe postupují ty nejrůznější a nejhrůznější modifikace těla. Někomu stačí tetování nebo piercing, někdo si nechá dát titanové implantáty pod kůži. Tenhle muž z Floridy ale zašel vážně daleko. Nechal si amputovat penis i varlata!

Gelding (valach), jak si říká eunuch z Floridy, tento neobvyklý zákrok podstoupil dobrovolně v roce 2011. Od roku 1994 byl již díky vasektomii neplodný. Američan o sobě tvrdí, že je nudistou, jakékoliv otázky o transsexualitě ale odmítá. Podle něj je to prostě jen forma modifikace.

"Mé mužské partie byly poněkud velké a způsobovalo mi spoustu problémů," prohlásil Gelding. Nakonec vyšlo najevo, že si genitálie nechal odstranit i z lékařských důvodů - na střední škole mu při americkém fotbalu po ráně do rozkroku praskl suspenzor, který ho vážně zranil. Od té doby trpěl velkými bolestmi.

Odstranění genitálu pro něj ale bylo i fantazií - nikdy se úplně nesmířil s tím, co má mezi nohama. Spolužáci ho ve škole dokonce šikanovali. "Vysmívali se mi, že mám ještě obličej jako dítě a nádobíčko jako chlap," prozradil.

"Měl jsem penis, který jsem nechtěl používat. Navíc to bolelo, tak co jiného s tím?" Gelding podstoupil vyšetření u psychiatra, který jeho operaci povolil. "Jste v pořádku, máte fyzické problémy, které také narušují vaši psychiku," prohlásil psychiatr. 

"Má to jen jednu nevýhodu - musím si sedat, když chci čůrat."

news ( 7. listopadu 2014 10:55 )

Je ho rozhodnutí je ho věc co kdo řeší nechápu....

cozumel ( 7. listopadu 2014 08:22 )

Když to po sobě neumíš utřít, tak se nediv, taky bych měla kecy

cozumel ( 7. listopadu 2014 08:21 )

Už není chlapeček, už je z něj holčička

jarypadlo ( 7. listopadu 2014 06:44 )

Takle to dělaji transové v Indii a potom jsou z nich hídžrové.

vrahrychtar ( 6. listopadu 2014 23:47 )

 peknej clanek k veceri. diky plesku malem jsem si nablil do cocky

Zobrazit celou diskusi