Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fotky ženy, kterou zavraždil, sdílel na internetu: Chtěl, aby ho zastřelili

Autor: dce, štš - 
6. listopadu 2014
11:58

Zvrácený případ vraždy řešili policisté v americkém Port Orchardu. Na internetové diskuzní fórum 4chan umístil kdosi fotky uškrcené nahé ženy, kterou prý právě zavraždil. Muže nakonec identifikovali jako Davida Kalace, který je nyní obviněn z vraždy druhého stupně.

„Zanedlouho přijde domů její syn, objeví ji a zavolá policii. Koukejte na zprávy a uvidíte, že nelžu!“ vepsal do popisky k fotce. „Chtěl jsem se o ty fotky podělit, než mě policajti najdou. Mám skvělou maketu zbraně, tudíž mě zastřelí. Sebevražda policistou...,“ dodal. Jeho slova se po půlhodině skutečně naplnila: ženu jménem Amber Lynn našel uškrcenou opravdu její malý syn.

Na 4chanu, kam muž fotky v úterý nahrál, se strhl doslova lov na vraha - na facebooku našli jeho profil prakticky ihned poté, co se vražda ženy potvrdila jako skutečná. David Kalac, vrah mladé matky, navíc ukradl své oběti zlatý Ford, což ho značně zviditelnilo.

Právě za volantem kradeného auta ho policie zahlédla během ranních hodin ve středu. Několikrát se jim ho téměř podařilo chytit, Kalac se jim ale pokaždé ztratil v ulicích města. Nakonec se sám přišel přihlásit na policejní stanici v devět večer.

Zda ovšem fotografie na internetu opravdu zobrazují zavražděnou Amber, se vyšetřuje. Kalac byl obviněn z vraždy druhého stupně, za což mu hrozí doživotí. Ve státě Washington ale stále praktikují nejvyšší trest smrtící injekcí - při prokázání viny se tak klasifikace jeho činu a tím pádem i trest mohou značně zhoršit.

cinderella1 ( 6. listopadu 2014 15:17 )

ukradl své oběti zlatý Ford ...Ford Focus

londynskypes ( 6. listopadu 2014 15:13 )

mela peknou carku

abcd.adcb ( 6. listopadu 2014 12:47 )

Taky tak slizkej.

glindel ( 6. listopadu 2014 12:39 )

 Kdyby si oholil bradku, vypadal by jak Hruška

abcd.adcb ( 6. listopadu 2014 12:33 )

Typické americké hovado!

Zobrazit celou diskusi