Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dvě tváře islamistů: Pečují o koťátka, pak řežou hlavy dětem!

Autor: mb - 
4. listopadu 2014
06:35

Teroristé z Islámského státu rozsévají strach, kam přijdou. Zůstávají po nich mrtvoly a sirotci… Přesto se neváhají stavět do role »citlivých chlapů« a rekruty lákají na koťátka!

Islámský stát využívá sociálních sítí, kde bojovníci krmí zvířátka či pomáhají raněným. Fanatikům samozřejmě nedělá nejmenší problém se poté, co nalili koťátku do misky mléko, zvednout a uříznout malému dítěti hlavu!

Ač se to zdá k neuvěření, relativně jednoduchá propaganda slaví úspěch. Do IS se hrnou tisíce nových bojovníků, bohužel i z Evropy. OSN vydala zprávu, která vyrazila dech i odborníkům – v řadách IS bojuje přes 15 tisíc extremistů z více než 80 zemí světa!

Nejvíce »evropských« fanatiků pochází z Francie, Ruska a Velké Británie. Tise často rozhodnou odjet do Sýrie či Iráku právě po zhlédnutí podobných videí.

Fanatici opět nemile překvapili! Na internet umístili foto, kde batole »tančí« po uříznuté lidské hlavě! Dítě je tak maličké, že je musí přidržovat otec. Vousatý psychopat se na hororovém fotu navíc směje!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hejpockej ( 26. července 2018 00:34 )

to neni pravda, o zadny kotatka islamisti nepecujou. Staci se podivat do no-go zon muslimu v Londyne, jak tam muci a zabiji zvirata a nikdo to tam neresi. Ani se o tom nesmi mluvit. A u nas zase mame cikany, stejny humus, odpad co s lidma nema nic spolecnyho. A taky se nesmi mluvit o tom co delaji za svinstva, natoz aby to nekdo resil.

milithmad ( 19. září 2015 01:41 )

 Panebože, jak někdo může vstáhnout ruku na BEZBRANNÉ DÍTĚ? Neexistuje takové provinění, aby někdo někomu řezal hlavu. Natož malému dítěti. Muselo zažívat peklo. Copak neexistuje cesta z tohoto hororu? Nepouštějme si je sem. Pomožme pouze dětem, ty se dají ještě zachránit. Teda doufám v to.

boruvka76 ( 19. ledna 2015 07:13 )

Zavraždit dítě to dokáže jen největší lůza, odpad a ne-člověk. Ani zvířata se nechovají tak jako tenhle odpad lidstva.

lalia ( 17. ledna 2015 10:44 )

Tato komunita,Muslimové k nám nepatří.Nevěřím jim.Ať se vrátí domů.Mají jiné myšlení ,než my.

Slavek ( 4. listopadu 2014 09:45 )

A vite ze uz me to taky napadlo? Proste tam poslat par tech raket s jadernou hlavici a ukazat zase, kdo je tady panem. A vzit to z gruntu, když se kaci strom, litaj trisky. Vycistit ten pricmoudlej marast. A Putin si taky muze jednu strelit, at mu to není lito

Zobrazit celou diskusi