Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Své matce uřízl hlavu a kopal si s ní na ulici, pak skočil pod vlak

Autor: haj - 
2. listopadu 2014
07:59

Otřesný případ se stal ve Farmingdale v New Yorku. Duševně nemocný muž zde zabil svoji matku, kopal si s její hlavou a nakonec sám spáchal sebevraždu.

Duševně nemocný Derek Ward (35) v úterý v noci nejprve brutálně napadl nožem svou matku Patriciu (66) a zlomil jí několik žeber. Posléze zbrocený krví s jejím mrtvým tělem chvíli tiše seděl uvnitř domu.

Za pár minut vytáhl mrtvolu ven z a začal si kopat s její hlavou. Sousedi si v prvním okamžiku mysleli, že jde o nějaký halloweenský žertík. Když zjistili děsivou pravdu, bylo již pozdě. Derek, který v jedné ruce držel pistoli a v druhé lahvičku s prášky, skočil pod vlak.

Derek trpěl kromě jiného i poruchou pozornosti a dyslexií. Žil pouze s matkou Patriciou, která učila na vysoké škole. K tragédii došlo, protože Derek již čtyři dny nedostal své prášky.

Patriciin bratr Robert uvedl, že Derek bojoval s psychickými problémy dlouhých deset let, ale nikdy nevykazoval známky agrese. “Zabil mou sestru, protože jsme nemohli sehnat předpis na léky, které pořeboval.” Stačilo ale málo a Patricia mohla být naživu. “Konečně potkala chápavého psychiatra, ale už se s ním nestihla sejít,” přiznal muž.

 

 

londynskypes ( 2. listopadu 2014 19:08 )

tarot666

londynskypes ( 2. listopadu 2014 19:07 )

dalsi dement //na co prasky uplacat ho do zeme zaslapat

pomoooc-hori ( 2. listopadu 2014 18:18 )

.abcd.abcd. ( 2. listopadu 2014 11:32 )

Jen tak dál, ti úchylové v Emérice se povraždí navzájem. Zas o dva míň.

tigrusenko ( 2. listopadu 2014 11:00 )

Hele klone, máš tam tečku!

Zobrazit celou diskusi