Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prsatá dvojčata utratila za plastiky půl milionu: Jí i stejné jídlo a cvičí stejné cviky

Autor: shp - 
31. října 2014
13:42

Tahle švédská dvojčata bez sebe od narození neudělala krok. Když se ale Emma a Sara Koponenovy (25) přestěhovaly do Spojených států, přepadly je touhy svá těla "zkrášlovat" zákroky plastické chirurgie. A za ty již sestry utratily více než 530 tisíc korun!

V devatenácti letech si sestry nechaly zvětšit prsa. O rok později jim ale už připadala malá, a tak se rozhodly pro jejich další zvětšení. Člověk by se pomyslel, že jim budou jejich ňadra připadat už dostatečně velká, ale ne, sestry Koponenovy se v 21 letech rozhodly pro jejich třetí zvětšení. Teď už mají pořádné melouny.

„Opravdu jsme chtěly větší prsa, superveliká ňadra,“ řekly sestry Daily Mailu. Nová poprsí jim ale nestačila, takže se rozhodly ještě pro implantáty do rtů. Dvojice, která tráví spoustu času před zrcadlem, chodí také pravidelně do posilovny, kde cvičí stejné cviky ve stejném počtu opakování.

Kvůli tomu jí Emma a Sara také naprosto identické jídlo. A skutečně – jejich těla vypadají stejně, tak jak si přejí. Rozlišit je lze pouze podle jiné barvy vlasů a jejich tetování. Ne všichni však jsou z jejich vzhledu nadšeni.

„Naší babičce a tátovi se nelíbí, jak vypadáme. Otec nesnáší naše prsní implantáty a tetování,“ svěřily se ženy, které však s plastickými operacemi rozhodně nekončí. Skalpelem chirurga si chtějí nechat upravit nosy a touží i po implantátech do svých pozadí. Líbí se vám tyto holky? Napište nám svůj názor do diskuze.

maxovskej ( 1. listopadu 2014 13:44 )

Všechno mají společné všechno mají stejné bohužel i slepičí mozečky jim už není pomoci.

mair ( 1. listopadu 2014 10:26 )

Škoda peněz...

naidka ( 31. října 2014 18:08 )

Vypadají jako přeoperovaný John Travolta.

pekna.potvora ( 31. října 2014 18:03 )

Na halloween dobré

blastr ( 31. října 2014 16:16 )

Bohužel jsou plastičtí chirurgové, kteří jsou schopni za peníze z člověka udělat cokoliv. Holky vypadají nepřirozeně.

Zobrazit celou diskusi