Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Unikátní akce Blesku a Skiareálu Špindlerův Mlýn. Celodenní skipas jen za 235 Kč!

Autor: mba, zrk - 
31. října 2014
06:00

A je to tady! Jedinečná akce Blesku, díky které si můžete užít celý den lyžování v nejvyhlášenějším českém zimním Skiareálu Špindlerův Mlýn za fantastickou cenu 235 korun! Na titulní straně je nalepený kupon a my vám teď dáme návod, jak jej přeměnit ve velkorysou slevu 415 Kč!

Deset kroků k lyžovačce za hubičku:

1. Nakoupím tolik Blesků, kolikrát (nebo v kolika lidech) chci jet do Špindlerova Mlýna lyžovat.

2. Z titulky Blesku odlepím kupon se slevovým kódem a setřu stírací pole na jeho přední straně.

3. Jdu na www.blesk.cz/GOPASS a kliknu na výrazné tlačítko »ZAREGISTROVAT KUPON«.

4. Zadám kód, který se nachází ve stíracím poli kuponu odlepeného z Blesku.

5. Dokončím krátkou registraci, abych získal zákaznický účet a k němu čipovou kartu GOPASS, která mi přijde poštou na adresu, kterou uvedu během registrace.

6. Na svůj účet si zaregistruji všechny slevové kódy, které mám k dispozici. Tzv. »zaparkované« ve Slevovém centru mého zákaznického účtu budou čekat na chvíli, kdy se je rozhodnu při nákupu skipasu uplatnit a získat tak slevu 415 Kč.

7. Mám-li zájem lyžovat za hubičku ve větším počtu lidí (např. celá rodina), pod svůj účet přiřadím další členy. Každý z nich bude mít svou GOPASS kartu, aby si na ni nabil zlevněné skipasy.

8. Vyberu si termín lyžování – kdykoli od zahájení provozu skiareálu do 21. 12. 2014, kdy platnost slevových kódů z Blesku končí.

9. Přes e-shop na adrese www.gopass.cz nabiju skipas na svou čipovou kartu a vyrážím do hor.

10. Z auta jdu rovnou na lanovku, aniž bych se musel obtěžovat čekáním před pokladnami!

Výhody karty GOPASS

Ve všech střediscích garance nejnižších cen při nákupu skipasu přes e-shop gopass.cz.

Do několika minut po dokončení objednávky v e-shopu je karta nabita zakoupeným skipasem. Držitel karty tak může jít z parkoviště přímo k lanovce.

Každý nákup skipasů se ve věrnostním programu (1 bod za každých 25 Kč) odměňuje slevami v obchodech, půjčovnách, restauracích a dalších provozovnách Spindl Motion a Spindl Gastronomy.

Funguje i mezinárodně – lze s ní koupit i zlevněné skipasy do střediska Chopok- Jasná (Nízké Tatry), na Štrbské Pleso a do Tatranské Lomnice (Vysoké Tatry) nebo ji využít v akvaparku Tatralandia v Liptovském Mikuláši. Mezinárodně lze uplatnit i věrnostní body.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi