Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná Brittany, která si vybrala datum, kdy zemře: Ještě nepřišla správná doba na smrt!

Autor: shp - 
30. října 2014
19:00

Život se s krásnou Brittany Maynard (29) nemazlil. Lékaři jí v lednu diagnostikovali nádor na mozku a předpověděli, že jí zbývá půl roku života. Kráska se rozhodla, že rozhodne sama, kdy zemře, aby měl zbytek jejího života nějakou úroveň. Smrtící pilulku chtěla spolknout 1. listopadu, teď je ale všemu jinak.

Brittany se na konci loňského roku provdala a poslední chvíle svého života tráví ve společnosti manžela a rodičů. Okamžiky štěstí změnily její názor na plánovanou eutanazii, kterou chce podstoupit v Oregonu. Do něj se s manželem přestěhovali právě kvůli tomu, že jde o stát, kde je legální.

Teď vše nasvědčuje tomu, že si Brittany asistovanou sebevraždu zatím rozmyslí. „Stále se cítím dostatečně dobře, stále pociťuje dostatek radosti a pořád se směji se svou rodinou a přáteli. Vypadá to, že ještě nepřišla ta správná doba,“ řekla Brittany s trochou optimismu webu NY Daily News.

„Ten čas ale nadejde, protože se cítím, jak jsem stále víc a víc nemocná. Zhoršuje se to každým týden,“ dodala sklesle. Naposledy dostala dokonce dva záchvaty v jeden den. Mladá žena je tak stále rozhodnutá eutanazii podstoupit.

sisi00 ( 31. října 2014 11:01 )

Je to velmi smutné.Před dvěma měsíci mi umřel přítel také nádor mozku.Pouhých 38 let.Smutek,beznaděj,bolest.

sores ( 31. října 2014 09:57 )

Musí to být příšerné vědomí že člověku zbývá pár měsíců života,brr.Toto by mělo vždy postihnout zločince, úchyláky, rozhodně ne slušné a hodné lidi! Říká se, že na planetě neexistuje na 100% zdraví člověk.

miap ( 31. října 2014 06:25 )

Tolik lidi a deti stale trpi, pritom lek na rakovinu uz za ta desetileti vyzkumu zcela jiste vedci objevili. Jenze farmaceuticky prumysl na celem svete by tim padem prestal vydelavat miliardy za podpurne leky, vitaminy, leky utisujici bolest, cytostatika apod. Je velmi popularni jejich trik: nektere leky jsou jen na predpis a po case je mozne je dostat bez predpisu - lidi je zacnou kupovat! Tak jdou na odbyt i leciva, o ktera neni zajem.

lokii ( 30. října 2014 20:14 )

Tihle lide jsou tak statecni a jejich rodiny take. Moc bych ji I vsem dalsim takhle tezce nemocnym lidem, aby uz nejaky lek pomohl.

prycsvladou ( 30. října 2014 19:10 )

chudak holka nejradsi bych to vzal za ní

Zobrazit celou diskusi