Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Škola malých teroristů: Islámský stát vychovává dětskou armádu fanatiků

Autor: oj - 
30. října 2014
11:59

Místo matematiky zabíjení holýma rukama, místo gramatiky střelba ze samopalu, kurz přežití nebo extremistická ideologie. To jsou předměty, které se vyučují na škole pro malé teroristy. Na předměstí syrského města Rakka z dětí, kterým často bylo sotva pět let, vychovávají budoucí sebevražedné atentátníky a fanatické vojáky.

Při veřejných popravách v městě Rakka, v baště Islámského státu v Sýrii stojí v prvních řadách. Využívají je pro krevní transfuze pro zraněné vojáky. Dostávají zaplaceno za donášení. Není jasné, kolik dětí je do programu převýchovy zapojených. Podle příběhů uprchlíků, zpráv humanitárních organizací a novinářů jsou ale podobné kempy rozšířené po celé zemi ovládané radikálními islamisty.

Džihádisté neposílají malé děti hned do války tak, jak to známe z Afriky. Postupným vymýváním mozků vychovávají novou generaci fanatiků. Pokud jsou děti do nějaké bitvy vyslány, tak jen jako živé štíty v první linii.

Dvaadvacetiletý informátor, který pracuje pod pseudonymem Abu Ibrahim Raqqawi, pravidelně zveřejňuje na Twitteru a Facebooku každodenní zvěrstva džihádistů.  Zakladatel skupiny Raqqa is Being Slaughtered Silently pořídil snímky malých dětí, kterým často není ani deset let ve výcvikových táborech.

Některé byly uneseny, jiné naverbovány v rámci branné povinnosti dětí. Po dovršení šestnácti let posílají radikální islamisté děti do války. Svou připravenost však musí nejdřív prokázat mučením a zabíjením vězňů. Raqqawi odhaduje, že dětí v táborech je jen ve městě Rakka několik set.

terhrb ( 30. října 2014 23:12 )

A to se k nim připojuje i evropská a americká mládež !!!! viděli jste to ? http://www.securitymagazin.cz/zpravy/k-radikalnimu-islamu-se-v-nemecku-zacinaji-hlasit-tisice-podpor ovatelu-1404043302.html

zabibol ( 30. října 2014 17:12 )

Islamisti následují svou zrůdností komunisty.

mortis69 ( 30. října 2014 16:17 )

Nechápeš ironii Já jsem rasoš a xenofob Nesnáším cigány,ani tu přivandrovalou zběř Věř,že jsem si na ubytovně mezi touhle chátrou užil dost a naučil jsem si zjednat respekt Ale s tou Škodovkou je to pravda.Mají dobrý podmínky pro zkušený řemeslníky

mortis69 ( 30. října 2014 16:03 )

Týýý pííí..čo přijeď Zejtra nastupuju v plzeňský Škodovce-tam toho kurňa bude

mortis69 ( 30. října 2014 15:39 )

Pokud to bereš podle sebe,vřele s tebou souhlasím

Zobrazit celou diskusi