Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milenka mafiánského bosse Monika si zoufá: Můj miláček už týdny čeká na operaci!

Autor: shp - 
29. října 2014
20:19

Justicí usvědčený vrah a boss slovenského podsvětí Mikuláš Černák má podle všeho vážné zdravotní problémy a čeká ho operace. Na tu podle jeho milenky, sexy Moniky čeká již několik týdnů. Mafiána zradilo srdce.

Mafiánský boss si ve vězení v Ilavě odpykává doživotní trast za několik vražd. Měl se však znovu dostavit k bratislavskému soudu, což nebylo možné. Vězeňský lékař napsal do jeho zprávy, že ze zdravotních důvodů není Černák schopný převozu.

Problémy se zdravím bosse slovenského podsvětí trápí již delší dobu. Jeho milenka si na sociální síti postěžovala, že na operaci čeká dlouho. „Můj miláček již několik týdnů čeká na operaci, jak typicky slovenské,“ napsala.

Černák by měl podstoupit operaci koncem listopadu v nemocnici pro obviněné a odsouzené v Trenčíně. „Miki měl už v minulosti problémy se srdcem, chodil na vyšetření do Trenčína. Není vyloučené, že se problémy vrátily,“ řekl Novému Času.

beda888 ( 30. října 2014 14:27 )

Nuuuuuu, ják bych s ní počkal. Udělal předoperační vyšetření a pak při operaci bych daroval jeho orgány potřebným. Nač se starat o kreaturu, co zabíjí lidi? Dopadnou jako u nás, kdy 6-ti násobná vrah Roubal zažaloval ČR, že mu dávají na křečové žíly "pouze" standartní punčochy co hradí VZP, ale on chce lepší. S tím se dostal až k soudu. Proč se s takovýma pí-vinama vůbec zaobíraj? Pak nemaj čas vystavit Janouškovi nástup do lochu, na který se děsně třese.

zelena.karkulka ( 29. října 2014 23:04 )

Inteligence a dobrota z nich prýští

xindlx1 ( 29. října 2014 21:28 )

voperaci na co kurva?? tenhle čůůůrák povraždil lidi ty voole a ještě chcě sám žít zabít ho čůůůůrááka a je vyrychtováno!!!!!

vasco ( 29. října 2014 21:06 )

-no výstižné-anebo se ta od pohledu již šlápota míní připakovat k ceně za jednu strávenou noc s"mafiánem"

Zobrazit celou diskusi