Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mária, která unesla syny: Děti jí sebrali, ale je znovu těhotná!

Autor: shp - 
25. října 2014
17:06

V roce 2012 unesla své syny přímo z Hollywoodu. Slovenka Mária Mišejová Pfeifer, kterou hledala i FBI, však byla loni na Vánoce dopadena ve Francii a děti jí byly odebrány. Teď o osudu chlapců rozhodl losangeleský soud. Mária je z jeho rozhodnutí na dně...

Slovenka původem z Trenčína zmizela v létě 2012 se svými dvěma syny, které má s dvěma Američany, přímo z Hollywoodu, kde do té doby žili. Na jednu z nejhledanějších žen Hollywoodu ale spadla klec a policie Máriu dopadla ve Francii.

Z basy ji vysekal její nový přítel Francois Rouge, který zaplatil půlmilionovou kauci. Od té doby žila sice v luxusu obklopená kamarádkami, ale neustále se třásla, aby o syny Jerryho (10) a Sashu (4) nepřišla.

O osudu jejích dětí rozhodoval soud v Los Angeles. Do opatrování je svěřil jejich otcům, a to bez možnosti, aby je mohla matka navštěvovat. „Začala nová kapitola v mém a Jerryho životě. Díky všem za odporu,“ okomentoval rozsudek hollywoodský producent Harry Pfeifer.

Mária chodila na stání s těhotenským břichem. Teď je již v devátém měsíci. Těhotenství ji také zachránilo před basou. Za únos dětí vyfasovala tříletou podmínku. Své třetí dítě by měla podle informací Nového Času porodit na Slovensku.

popocatepetl ( 26. října 2014 08:55 )

... různých...

popocatepetl ( 26. října 2014 08:43 )

Nemáte tolik pít. V Los Angeles jsou tisíce Češek a Slovenek jako au pair. (Hollywood je část Los Angeles.) Však tam byla i Gottova manželka, ne?

popocatepetl ( 26. října 2014 08:40 )

Tohle je naopak desetitisíckrát důležitější článek než kecy o celebritách. Českým divám, které si pořídí děti s cizincem (jsou jich možná i statisíce) a jejich mámám a tátům nezbývá než pořád dokola opakovat, že pokud se jim dítě s cizincem narodí v zahraničí a do dokumentů při narození vyplní jako místo obvyklého pobytu dítěte zemi otce (většinový případ), nemohou pak n ikdy v životě popadnout děti a bez souhlasu otce s nimi "zmizet k mamince". Když to udělají, čeká je totéž, co tuhle Slovenu a také mnoho Češek. Česká republika je signatář KOnvence z Haagu o únosech dětí a ta konvence toto řešení ukládá.

popocatepetl ( 26. října 2014 08:35 )

Zašili ji, ale její bohatý nový nabíječ ji vykoupil. Do příštího únosu.

popocatepetl ( 26. října 2014 08:34 )

Informace pro tisíce Češek, které mají děti s cizinci, a když se s otcem nepohodnou, rozhodnou se, že sbalí děti a utečou domů k mamince, nebo někam jinam za hranice k nějakému novému nabíječi. Končí to odebráním dětí matce, protože všechny vyspělé země, včetně Česka, podepsaly Haagskou konvenci o únosech dětí. Jen ať pěkně čtou takové články včas.

Zobrazit celou diskusi