Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vraždění na střední škole: Chlapec střílel po spolužácích kvůli zlomenému srdci!

Autor: ČTK, INT, lm - 
25. října 2014
12:02

Zhrzená láska. Ta prý byla motivem vraždění teprve čtrnáctiletého středoškoláka na škole v americkém Marysville. Chlapec zabil jednu dívku a další čtyři lidi postřelil, poté obrátil zbraň proti sobě.

Podle očitých svědků střelec, identifikovaný spolužáky jako čtrnáctiletý prvák Jaylen Fryberg, vešel do školní jídelny, vytasil zbraň, přiblížil se k jednomu ze stolů a vystřelil na šest studentů, kteří u něj seděli. Jednu osobu zabil a nejméně čtyři zranil. Okamžitě vypukla panika, při které se ostatní snažili zachránit zoufalým útěkem z místnosti.

Fryberg podle spolužáků pocházel z dobré rodiny a ve škole byl oblíbený. Spekuluje se, že motivem k jeho běsnění byla zhrzená láska. Chlapec se prý zlobil na dívku, která ho odmítla kvůli jinému chlapci. Tato dívka byla mezi těmi, na které útočník střílel. Další dvě zasažené oběti jsou sestřenice a bratranec střelce.

Policie novináře informovala, že útočník zemřel následkem střelných zranění, která si sám způsobil. Motiv vyšetřovatelé zatím nepotvrdili.

ejvm1712 ( 26. října 2014 08:17 )

To je tím,že se harantům všechno dovolej. Už od mala si mohou dělat,co chtějí a nikdo se neodváží jim dát pár na zadek nebo jim něco říci. Harant je drzej,odmlouvá,dělá výtržnosti a rodiče ho musí nechat. Jinak by to bylo týrání dětí. Harant vyroste a myslí si,že si může vše dovolit a nic se mu nestane.

nezmar.m ( 25. října 2014 20:28 )

Asi Vam uniklo, ze Indiani jsou puvodni obyvatele Ameriky. Jinak ten kluk vypada spis jako nejaky Latin. Ti maji setsakramentsky horkou krev a vsechno resi nasilim. A je jich v Americe pozehnane.

tigrusenko ( 25. října 2014 19:15 )

Omyl, v ČR zamindrákovanci tapetují na diskusích, kriple!

tigrusenko ( 25. října 2014 19:14 )

To si také všichni říkáme vždycky, když tapetuješ, kriple!

ivoadler ( 25. října 2014 18:36 )

Na střední škole mně taky pěkně naštvala jedna spolužačka, když se mnou nechtěla jít na rande. Asi jsem to taky měl řešit pistolí. Bohužel jsem žádnou neměl.

Zobrazit celou diskusi