Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena mučila před smrtí své dcery: Škrtila je a lila jim do krku kyselinu!

Autor: haj - 
25. října 2014
06:21

Matka ve Velké Británii otrávila sebe a své dvě malé dcerky kyselinou. Důvodem mohly být spory s tchyní a tchánem, se kterými žila ve společné domácnosti.

K úmrtí došlo ve čtvrti Ruislip v západním Londýně již v dubnu minulého roku. Stále ale není zcela jasné, co Heenu Solanki (34) k činu vedlo.

Heena, která se živila jako biochemička, podle svého manžela Kalpeshe nejevila žádné známky deprese a nikdy nemluvila o sebevraždě. Přesto však jednoho dne našel ženu ležet na posteli vedle dcer Jasmine (9) a Prishy (4). Všechny tři byly mrtvé.

Vyšetřování ukázalo, že žena nutila své děti vypít jedovatou kyselinu a předtím je ještě škrtila. Nakonec jed požila sama. Smrtící látku zřejmě sebrala ze skříně ve škole, kde pracovala jako laborantka.

Vdovec Kalpesh dodnes nechápe, proč jeho žena něco tak strašného udělala. „Jediná věc, která ji dělala nešťastnou, bylo naše soužití s mými rodiči,“ přemítá. Také kamarádka mrtvé ženy, Branali Chambhare, u soudu vypovídala o Heeniných sporech s tchánem. Kamarádka se jí ještě před smrtí svěřila s tím, že jejich vztah byl trochu výstřední a problematický.

co-teda ( 25. října 2014 16:15 )

berline, berline, nevzpomínej Hitlera. Ten udělal dosti chyb. Jednu taky, že cikány nevyhladil úplně. Množíte se jako potkáni a taky tak žijete. Na čechy nenadávej. živíme vás. Zatím.O vašem cikánském národu mi Ty vůbec nic nepovídej. Vyrostl jsem v Brně na Cejlu. O soužití s Vaši komunitou mi nikdo nebude nic vykládat. Jste silní, jen když jste ve smečce. Jinak jste poserové a zbabělci jeden vedle druhého. Za 600 let jste se stále nedokázali domestikovat. Chceš říci že Mistr Jan Hus byl rasista? Vždyť diskuze s Tebou je jen snůška výhružek a sprostých slov. Rasizmus není ze strany nás čechů, ale jde od Vás Cikánů. Mimo jiné jsou i mezi Vámi vyjímky, kteří něco dokázali, jsou vystudovaní a jsou i inteligentní což zrovna o Tobě se říci nedá. A vůbec, diskuzí by jsi se měl zúčastnit tehdy, až alespoň v základech zvádneš češtinu, aspoˇtrochu.

berlin71 ( 25. října 2014 15:52 )

A Cech je otrok ktery se necha nejdriv mr.dat od Hitlera na to hned od komousu ve finale om.rdava kazdeho na koho se podiva . Tak sklapni ti svi.ne . Provokujete tak se nediv ze Vam to tam romove nandavaji . Pokracujte ve vasich provokacich a budete midleni na kazdem rohu bez ohledu na to jestli zenska nebo chlap. Vy tak nekoho napadavejte z kriminalnich cinu vzdyt si ty zm.rde predci co jsi mi napsal za tohle bis mohl byt zalovan. jen vyvolavas zbytecnou nenavist k vam Cechum ***e vy.mrdanej

co-teda ( 25. října 2014 15:25 )

Cigán je zřejmě mezičlánek mezi opicí a člověkem.

berlin71 ( 25. října 2014 15:17 )

Tobe nas.rat do huby malo ty svino

co-teda ( 25. října 2014 14:02 )

: Mistr Jan Hus napsal v roce 1409: "Cikáni jsou plémě nečisté, mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající a Boha neuznávající !"

Zobrazit celou diskusi