Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přemohla ebolu: Drobná zdravotní sestřička zvítězila nad děsivou nemocí!

Autor: shp - 
24. října 2014
18:02

Je drobounká, ale má obrovské srdce. Zdravotní sestra Nina Pham se při péči o pacienta s ebolou v Texasu sama nakazila děsivou nemocí. Tu však přemohla za pomoci protilátek!

Stejně jako druhá zdravotnice Amber Vinson i Nina Pham se ebolou nakazila v nemocnici v Texasu. Tam společně pečovaly o pacienta z Libérie. Muž nakonec na ebolu zemřel, sestřičky však potkal lepší osud.

Lékaři po důkladných testech zjistili, že Vinson zachránily protilátky od lidí, kteří ebolu přemohli. U Niny aplikovali stejnou léčbu a podařilo se! Stejným způsobem vyléčili evropští lékaři i španělskou zdravotní sestru Teresa Romero Ramos.

Šíření eboly se však nedaří zastavit. První případ hlásí z amerického New Yorku, kde zjistili nemoc u lékaře Craiga Spencera. Ten se nemocí nakazil v Guineji.

Lékař se však zachoval nesmyslně. I když věděl, že má příznaky eboly, chodil hrát na veřejnost bowling a riskoval šíření nákazy!

mandat ( 24. října 2014 21:09 )

Blba Azijatka. Necisti si zuby a ani si nemeje ruce. Nakazila se vlastni vinou a je jen stesti, ze nenakazila dalsi lidi. Dnes byla v televizi, kdyz byla propustena a zacla kdakat, ze ji zachranil Buh a ze se maji vsichni lidi modlit.

Zobrazit celou diskusi