Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Piráti, třeste se: Za vybržďování dostal šest let natvrdo!

Autor: čad - 
23. října 2014
12:00

Šest let kriminálu, zabavení vozidla a čtyři roky zákazu řízení, s takovým rozsudkem za vybržďování řidičky na 117 kilometru dálnice D1 ve směru na Brno bulharský občan Christo D. K. (46), nepočítal. 

Majitel fitcentra ze Škrdlovic na Žďársku loni koncem července se svou Škodou Superb hulvátsky vytlačil do dálničních svodidel řidičku (30) Hondy Accord. Ta po nehodě utrpěla pohmoždění krční páteře a pořádný šok. „Je to jinak hodný kluk, ale asi její příliš pomalou jízdu na dálnici psychicky nezvládl,“ omlouval ve čtvrtek bezohledného dálničního piráta jeho blízký přítel.

Video Cizinec vybržďoval řidičku, ta havarovala - Video Policie ČR
Video se připravuje ...

Samotný Christo D. K. se prý nyní, podle jeho slov, zdržuje v Praze. Rozhodnutí Krajského soudu v Brně je zatím nepravomocné. Dálniční pirát se proti rozsudku odvolal. „Přesto se jedná o průlomový rozsudek,“ tvrdí mluvčí jihlavských policistů Dana Čírtková. „Je to signál pro podobné řidiče, že jejich bezohledné počínání na komunikacích lze potrestat dostatečně přísně,“ zdůraznila mluvčí Čírtková.

babcaa ( 23. října 2014 16:32 )

tochadda ( 23. října 2014 15:13 )

No a co se stane,pokud,jsa zatím ne svobodě, neuteče? Za tři roky slušného chování ho pustěj (aby se ušetřilo na žrádle) a on si tu paní najde a dokoná, co neudělal hned...

.abcd.abcd. ( 23. října 2014 12:29 )

Hmm hajzl, ten si to zaslouží. Ale kolik lidí zastavilo, že!!!

Zobrazit celou diskusi