Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpověď ženy zajaté islamisty: 30x mě znásilnili! A ještě není ani poledne...

Autor: mb - 
23. října 2014
05:00

Teroristé z IS (Islámský stát) neslavně »prosluli« uřezáváním hlav západních novinářů. Ovšem ženy, které padnou do zajetí islamistů, jsou na tom možná ještě hůře…

„Ještě není ani poledne a už třicetkrát mě znásilnili... Nemohu už ani na záchod, tak to bolí,“ svěřila se zajatkyně z řad jezídů bojovníkovi kurdské milice. Mluvit spolu měli telefonem, jak Karam (údajné jméno bojovníka) řekl BBC. „Jestli víte, kde se nacházíme, tak nás prosím vybombardujte! I když se dostanu na svobodu, stejně se zabiju, nechci už žít! Spousta dívek se zabila dnes ráno dobrovolně,“ prosila ho prý přes sluchátko.

Nešťastnice se údajně nachází v rukách násilníků již od srpna, kdy na kurdské území v Iráku zaútočily šílené bestie z IS. Fanatici vždy postupují stejně – obyvatele rozdělí do tří skupin na muže, ženy a děti. Mužům nabídnou konvertovat k islámu, a pokud odmítnou, chladnokrevně je popraví. Některé dokonce zahrabali pod zem zaživa! Děti pak unesou a brutálními metodami, při kterých nechybí ani elektrošoky nebo mlácení, jim vymývají mozky islámskou propagandou. Z nich si chtějí vychovat novou generaci džihádistů.

Ženy pak používají jako sexuální otrokyně! Apetit bojovníků IS je nezměrný: před pár dny americký dron jednoho natočil, jak si užívá s oslicí (či oslem?)... 

Lucy33 ( 10. října 2016 11:47 )

Nevím ale neshledala jsem na článku nic úsměvného a ani mě nepobavil,proto nechápu některé vtipy a připomínky.Jistě tím že se tu napíše komentář jak je to strašné nikomu nepomůžete,ale přišlo by mi to tedy normální než psát o tom jak už tam ženy nebudou létat?Nejen za kopečky ale už i tady u nás slušného člověka aby pohledal...člověk si člověka vůbec neváží,všichni se jen urážejí a nadávají si...nechápu,kam až tohle povede?

salto ( 27. října 2014 11:00 )

U nás se krade, ani poledne se nedrží, snad ti islamisté to poledne drží

pozorovatel2013 ( 25. října 2014 14:17 )

VÝSTRAHA!tato diskuze bude ukončena, jelikož řada z vás, nedokáže normálně diskutovat

pozorovatel2013 ( 25. října 2014 14:14 )

tvojenocnimura! i ty se uklidni, pokud nepřestaneš, dlouho si na internetu nepísneš!

pozorovatel2013 ( 25. října 2014 14:12 )

xindlx1 uklidni svoje hormony, než tě nechám zablokovat na hodně dlouho, už toho mám dost!

Zobrazit celou diskusi