Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladík, který autem zabil dvě školačky (†12): Ukrývá se před světem!

Autor: max - 
22. října 2014
12:24

Našel si nový byt, novou práci a novou lásku. Mladík, který na Slovensku v lednu 2011 zabil autem dvě školačky a vysloužil si přezdívku Prase za volantem, je už rok na svobodě. Snaží se ukrýt před svou temnou minulostí i před celým světem.

Dávid Dadík (22) se snaží zapomenout na tragický okamžik, kdy v obci Dubovany srazil Simonku (†12) a Alicku (†12). "To, co bylo, už neumím vrátit zpět. Nemám zájem probírat svoje soukromí. Už nikdy nechci být Prase za volantem," řekl Novému Času mladík.

Přestěhoval se do Piešťan, kde pracuje jako svářeč. "Je spokojený. Má novou přítelkyni a začal se na svět usmívat. S nikým se už o tragické události nechce bavit. Chodí do práce a domů. Ve společnosti ho téměř není vidět," uvedla jeho nová sousedka.

Rodiny, které přišly o svoje dcery, však zapomenout nedokáží. Na hřbitově pravidelně zapalují svíčky za duše obou andílků. Tragická nehoda zůstane také navždy vrytá do srdcí lidí z Dubovan, které hluboce zasáhla.

Tragická nehoda

- stala se 21. ledna 2011 v Dubovanech
- Dávid srazil v 80kilometrové rychlosti dvě školačky, které vycházely zpoza autobusu
- Simonka (†12) a Alicka (†12) na místě podlehly těžkým zraněním
- Soud uznal Dávida vinného a poslal ho na 4 roky za mříže
- Na svobodu se dostal už květnu 2013
- Zákaz řízení motorových vozidel ma Dávid na sedm let,

pepen ( 22. října 2014 14:21 )

Já být rodičem těch děvčátek,tak bych to nenechal jen tak!!!!Šel bych si sednou,ale on by nežil!!!!!Parchant!!!! Má jet tak,aby nikomu na silnici neublížil!!!!Jenže v dnešní době na přechodech nemají chodci přednost-skurvení doba!!!!!

mememumu ( 22. října 2014 13:15 )

A hele, expert na trestní právo. Nejdřív by sis měl ale nastudovat třeba rozdíl mezi úmyslným a nedbalostním trestným činem, tragéde.

beda888 ( 22. října 2014 13:00 )

Nuuuuuu, je vidět podle té jeho fotky, jak jej to "strašně mrzí." A 4 roky, za 2 životy, to dostanete za ubití psa. Taky tam maj "vymazlený" zákony jak u nás. Stačí říci, že mě to stráááášně mrzí, a kdybych to mohl vrátit blablabla, nebo si nic nepamatuji, protože ten den jsem pil už od rána a hned je trest nižší. Fakt suprový zákony. Na satelitu koukám konkrétní na příběhy z USA věznic. Např. zhrzený milenec vytlačil dívku s autem do škarpy, tam jí vyhrožoval podříznutím. Trest? Ve svých 32 letech doživotí s možností předčasného propuštění po 30 letech.

Zobrazit celou diskusi