Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ohnivý hněv na hlavách džihádistů: Američané drsně bombardují teroristy z Islámského státu!

Autor: shp - 
21. října 2014
10:40

Oheň z nebes se snáší na hlavy teroristů a Američané se radují se svými spojenci. V Kobani, městě poblíž hranic Sýrie a Turecka, rozpoutali při bombardování hotové peklo. Kurdům, kteří bojují po jejich boku, navíc shodili první dodávku zbraní.

Vypadá to, že nad teroristy z Islámského státu se v Kobani stahují mračna. Líté bombardování jim zasadilo velké rány.  Americká letadla navíc shodila kurdským bojovníkům u Kobani vůbec poprvé zásilku zbraní, munice a zdravotnických potřeb.

Kurdové se v oblasti již několik týdnů snaží zastavit ofenzivu radikálů z hnutí Islámský stát (IS). Američané a jejich spojenci je v tom doposud podporovali leteckými údery na pozice islamistů. Na noční operaci se prý podílely tři americké letouny, které shodily 21 tun pomoci v 27 balících. Zbraně budou v dalším boji s teroristy velmi potřebné.

„Velké množství munice a zbraní bylo dodáno do syrského města Kobani,“ potvrdil podle agentury Reuters mluvčí kurdských jednotek bojujících proti povstalcům z Islámského státu. Dodal, že množství dodaného materiálu "určitě nebude stačit na to, aby to rozhodlo bitvu". Jeden z lékařů pracující v Kobani potvrdil Reuters, že on a jeho kolegové dostali čerstvou zásilku léků, avšak potřebují jich prý mnohem víc. Současná zásoba jim vystačí na pět dní.

Americký ministr zahraničí John Kerry ujistil, že americká pomoc Kurdům v Kobani je reakcí na krizovou situaci kolem města, a neznamená změnu americké politiky. „Já i prezident jsme hovořili s tureckými představiteli a ujistili jsme je, že se nejedná o změnu politiky USA. Jde o krizi a mimořádnou situaci,“ sdělil Kerry novinářům.

alex0800 ( 12. září 2018 12:07 )

Jestli Vám přijde toto, jako demokracie a svoboda, tak je někde chyba.. Toto se nazývá korporátním fašismem, paradoxně i v USA.. Aneb idea je jasná: mamon nad lidský život. Pokud máte radši smrt a zlato v rukou necelého 1% populace, tak jim fanděte.. Odměnou vám bude dekapitace, znásilnění manželky či podobné dárky z Kalergiho plánu na PanEuropu. Né nadaramo vznikla i cena, kterou dostávají likvidátoři Evropy a Evropských národů jako odměnu za službu necelému 1%.. Když poznáte realitu skrytou za propagandou, kterou Izrael a USA od dob Dr. Goebbelse dotáhli do finále, tak pak pochopíte, o čem mluví lidé, kteří znají globální politiku a nikoliv pískoviště s názvem geopolitika.. On je velký rozdíl mezi talpou a přemýšlejícími.. Talpa vám bude békat na náměstí, ale nikdy nic nevyřeší, krom svrhnutí vlád demokraticky zvolených a dosazení loutkových vlád na přání páníčků.. Takto se "demokraticky" likvidují státy a národy. Ale demokracií to nazývat nelze, neboť je to asi stejně demokratické jako třeba nacizmus;-) To jen tak na okraj;-)

Johnovic ( 12. září 2018 11:55 )

Tady breptáš nesmysly,jako "Pseudodemokracie a pseudosvoboda" a sám jseš komouš,co tu hltá články análem,ale durdí se u kozatý černošky a nejradši bys všechno zakázal.Když se ti to tu nelíbí,nečti to a táhni.

alex0800 ( 23. října 2014 07:33 )

Vím o tom, že dnes cenzura funguje mnohem lépe, než za komunisty, ale stejně je důležité ovčany se aspoň pokoušet probouzet i za cenu zesměšnění.. Ono nakonec, já nejsem tím, kdo je svou neznalostí zesměšněn;-) A mnozí z nich vidí tu nesmyslnou cenzuru v akci a myslím, že i když se nevyjadřují, probouzejí se a to je nejdůležitější pro blízkou budoucnost v konečném boji se Zlem. Ale díky za podporu, vždy potěší, že i zde se najdou informovaní občané

alex0800 ( 21. října 2014 15:30 )

Máte na mysli WTC, které shodil 11.9.2001 Nanotermite (supertrhavina), tedy vnitřní tajné služby, jen aby rozpoutali válku o ropu a opium? Pročpak se asi zřítila budova č7. jako by byla odstřelena..? Ale máte pravdu, amíci jen vyhlazují celosvětově nevinné lidi a hrají si na demokracii.. Smutné od této totalitní diktatury..

alex0800 ( 21. října 2014 15:00 )

Plané tlachy.. Neschopnost argumentace jen ukazuje strach skrytý za "frajerstvím".. Leč v nevědomosti není žádné frajerství;-) Milujte tedy zednářské spojené státy, ale pak neplačte, byl jste varován.. USA? nenadávám, jen diskutuji.. Dejte rozumné protiargumenty.. Jen se snažím lidem ukázat, jaká je realita teroristů USA.. Nemluvě o 20+ svrhnutých legitimních režimů za posledních 25let.. Málokdo si dnes uvědomuje, že USA je zednářský stát, jehož symbolem je socha svobody, tedy symbolická zednářská modla.. Víte, kdo je "bohem" zednářů? Všehomíra.. Což je pouze jiné jméno pro šelmu, chcete-li Lucifera či Satana.. . . Ovšem díky USA kamarádům si ani nenecháme vyplatit válečné reparace od Německa ve výši 6 - 30 BILIONŮ Kč, dle míry úročení.. To vám přijde také fér?? . Tak kdopak nám více škodí? Pseudodemokracie a pseudosvoboda, když jsme finanční otroci, které vlastní loutková vláda vykořisťuje nebo jediná moc, která je schopná pokořit USA teroristické totalitní roztahování po celém světě..? Navíc USD byl uměle držen na výslunní, ale realita byla taková, že interní audit USA hovoří o faktu, že v roce 1988 byly USA nejblíže bankrotu.. Pročpak asi musel padnout východní blok a do čela Ruska byla uvedena opilá loutka USA Jelcin, který nechal rozkrást vlastní národ stejně, jako to opilec Havel udělal spolu s kamarády našemu národu a mnoho jiných loutek?? Jak je možné, že svobodný stát jako náš Banánistán nechá na postu ministra sedět agenta CIA? Ano, mluvím o loutce Sašovi Vondrovi.. Málokdo zná skutečné interní informace, které Vám v době info-válek téměř nikdo zdarma neříká, protože bez nich Vás může ovládat!! . . Je třeba vidět svět v souvislostech, což bohužel díky kvalitní mediální propagandě již málokdo vidí.. Smutná doba konce jedné okultní éry.. A blížící se den bez konce.. Mnozí již víme, co to znamená.. Asi by jste si měl "šáhnout" na vlastní hlavu.. Másla na ní mají někteří velmi mnoho;-)

Zobrazit celou diskusi