Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

To není Santa Claus: Zhrzená žena uvízla při vloupání v komíně expřítelova domu!

Autor: shp - 
22. října 2014
07:20

Rozchod je bolestivá věc, o čemž se na vlastní kůži přesvědčila Američanka Genoveva Nunez-Figuero (30). Na internetové seznamce se seznámila s mužem svých snů, jenže on ji po pár schůzkách odkopl. To nemohla unést, takže si řekla, že se k němu vloupe komínem. Jenže podcenila své křivky a uvízla v něm!

Genoveva netoužila po ničem jiném než lásce. Řekla si proto, že zkusí štěstí v online seznamce. Potkala muže, u něhož cítila, že by to mohl být ten pravý. Jenže nebyl. Po šesti schůzkách jí oznámil, že je konec.

To ale Američanka neunesla a pomatená si usmyslela, že ho o své lásce přesvědčí z očí do očí. Aby se dostala do jeho domu, vylezla na střechu a chtěla se dovnitř spustit komínem ve stylu Santy Clause. Jenže v komínu uvízla.

„Tohle ale určitě Santa Claus nebyl,“ řekl listu Huffington Post její bývalý přítel, který se představil jen jako Lawrence. „Ve skutečnosti to byl již její druhý pokus se dostat do mého domu ze střechy. Musíte být opatrní na to, s kým se seznamujete online,“ dodal muž.

Jakmile hasiči vyprostili zoufalou ženu celou od sazí, putovala na policejní stanici, kde byla obžalována z porušování domovní svobody. Lásce se někdy ale prostě poručit nedá...

berlin71 ( 22. října 2014 08:00 )

To nejni Santa Claus ale obycejny Rarach promeneny za zenu.

boball ( 22. října 2014 07:47 )

A už jí i trochu poudil

Zobrazit celou diskusi