Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista popravil psa, kterého předtím přivolal: Chudák ho ještě vítal vrtěním ocasu!

Autor: dce - 
19. října 2014
16:00

Texaský policista chladnokrevně zastřelil psa a ještě si všechno natáčel. Navíc ho předtím přivolal a lákal ho mlaskáním. Proboha, proč to nebohé zvíře nenechal napokoji?

Na veřejnost uniklo srpnové video, které natočil texaský policista při obhlídce jedné čtvrti v Cleburne. A lidé jsou jednáním policisty zděšeni a znechuceni zároveň. Video zachycuje, jak policista mlaskáním láká dvojici psů do své blízkosti.

Důvěřiví psi jdou blíž, dokonce oba vrtí ocasy. Policista pak jednoho z nich absolutně bezdůvodně zastřelí. Těsně než se video utne, míří i na druhého psa, který i přes nastalou událost nevrčí ani neštěká. Policista se přesto vymlouval, že se psi chovali agresivně a měli odhalené zuby.

 

Majitelka obou psů Amanda byla zděšená – zastřelenému pitbullovi bylo teprve 7 měsíců, navíc to byl přátelský pes. „Byla to vražda,“ prohlásila žena, „Sprostě zavraždil mé štěně, člena naší rodiny! Přitom on nestále vrtěl ocasem, ani jednou nezavrčel, neudělal nic agresivního!“

Místní policie se ale brání, že krátké video neukazuje celou situaci. Policista byl na místo přivolán na pomoc lidem, které údajně tři psi donutili zavřít se v autě. Policista čekal na kolegy, kteří měli zvířata odchytit. Jeden ze psů se ale začal chovat agresivně. Asi proto ho lákal k sobě mlaskáním, že?

kozel123 ( 20. října 2014 10:31 )

 Že by už konečně začalo hubení přemnožených čoklů? Jen houšť

stařec ( 20. října 2014 09:45 )

Se s těch čoklů nepo-erte!

co-teda ( 20. října 2014 09:42 )

čert ví jak to bylo. Je ovšem pravda, že k policajtům jdou jen duševní ztroskotanci. Nemám policii rád. Policie má chránit slušné lidi a jejich majetek. Nedělá to. Pachtuje se s kriminálníky a často s nimi spolupracuje. Někteří kradou sami, znajíc policejní postupy. Místo aby pomáhali číhají někde ve skrytu na slušné lidi, a čekají až se dopustí nějakého nedopatření. Potom dají na obdiv svou moc a sílu.

0707 ( 20. října 2014 08:24 )

Je strašně nefér, že pes nikdy tento spor nevyhraje. Spousty zkurvených policajtu i myslivcu lhali, že je pes chtěl pokousat, aby si mohli beztrestně chladnokrevně vystřelit ! Za takové podlé sviňárny by je měli odfláknout též!

0707 ( 20. října 2014 08:20 )

To je prostě rozdíl mezi psem a člověkem. Pes vrtí ocáskem a je fajn kámoš , no a lidskej bastard je podlé falešné prase Doufám, že mu majitelka nakope koule!

Zobrazit celou diskusi