Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10letý Ondřej se stal sexuálním otrokem: Hodili na něj peřinu, strkali mu..

Z desetiletého chlapce si dva chovanci v dětském domově udělali sexuálního otroka (ilustrační foto)
Z desetiletého chlapce si dva chovanci v dětském domově udělali sexuálního otroka (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao - 
16. října 2014
09:58

Děsivý případ sexuálního zneužívání začal rozplétat soud v Klatovech. Stanuli před ním dva nezletilí delikventi ve věku 13 let - kvůli tomu, že si v dětském domově sexuálně zotročili mladšího chlapce!

"Stáhli mu kalhoty a zezadu strkali penis mezi stehna. Přitom mu vyhrožovali, aby držel hubu, nebo že ho zmlátí," popsal zdroj deníku Právo sexuální hrůzy, které si desetiletý Ondřej údajně prožil. U toho však dva nezletilí tyrani a chlapcovi spolubydlící zdaleka nekončili.

Obvyklou praktikou bylo i to, že chlapci hodili přes hlavu deku. "Když poškozený vystrčil zpod peřiny hlavu a otevřel ústa k nádechu, tak mu jeden z útočníků strčil svůj penis do pusy a druhý hoch mu pak poručil, aby jeho penis třel rukou, což ze strachu učinil," dodal k děsivému případu sexuálního zotročení v dětském domově zdroj. Jedním z pachatelů pak má být velmi problémové dítě, s jehož výchovou si neví okolí rady, upozornily novinky.cz.

V potaz se samozřejmě bralo, zda si chlapec muka nevymyslel. Podle dětského psychologa by ale v jeho výpovědi pak bylo velké množství nesrovnalostí. Soud však řeší případ za zavřenými dveřmi, oznámí až pravomocný výsledek. Vzhledem ke věku chovanců však se však nejedná o trestu vězení, ale o nápravném opatření.

negomba ( 16. října 2014 14:05 )

Naprosto s vaším názorem souhlasím!! A trestná odpovědnost by se měla snížit od deseti let díky tomu, co děti páchají nejen tady ale všude na světě.

sores ( 16. října 2014 12:12 )

 Ani jsem to nemohla dočíst takovou zrůdnost a bestiálnost! Uříznout ptáky těm co takto ubližují malému dítěti.Stát se to mému dítěti, tak toho dotyčného pomalu umučím, přesto že jsem nikdy nikoho neuhodila max.plácačkou zabila mouchu. V tomto případě bych to ale dokázala.

pekna.potvora ( 16. října 2014 11:55 )

Odjakziva boli sitoty tyrane a zneuzivane, je to strasne, byt bez rodiny a este takto trpiet

silen ( 16. října 2014 11:31 )

...je to vše jen tím, že je svět přelidněný (za posledních sto let jsme se přemnožili 7x a to byly dvě světové války, mnoho lokálních válek, španělská chřipka, malárie a jiné epidemie, rakovina, AIDS...) a všichni se chceme mít dobře! Každý chce mít všechny ty nejnovější výrobky (auta, mobily s internetem, elektrotechniku, chaty, bazény...), módní oblečení... a s tím i přístup k té současné zvrhlé kultuře, úpadkovým filmům, tv-seriálům, porno-časopisům... Jsme rozmařilí a zvrhlí i v sexu, ve stále nových praktikách, stále nových úchylkách..., děcka jsou (hlavně dík televizi)nevychovatelná, drzá, sprostá, agresivní... a chtějí stále víc napodobovat ty zdegenerované "dospěláky"...! Jen se každý sebekriticky zamysleme sami nad sebou!

khubicek ( 16. října 2014 11:28 )

no jasny.. ale ja to myslel spis tak, ze se jmenujou bud Dezider, Laco a Fero..

Zobrazit celou diskusi