Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obyvatele Anglie vyděsila Krabzilla! V přístavu vyfotili obřího kraba

Autor: dce - 
13. října 2014
11:44

Na leteckých snímcích z Whitstable v Kentu se objevilo děsivé stvoření. Obří krab se skrývá hned v přístavu u města. Více než patnáct metrů velká obluda vyděsila celou Anglii.

V mělké vodě na pobřeží Whitstablu číhá obří krab. Letecká fotografie je jasným důkazem, že se tu stalo něco zvláštního. Podle obrázku se dá určit, že jde o druh kraba, který v britských vodách běžně žije. Ten ale běžně dorůstá velikosti okolo 12 centimetrů. Jenže tenhle má 15 metrů!

Obrázky poslal na webové stránky města neznámý uživatel. Quinton Winter, který stránky řídí, tvrdil, že si nejprve myslel, že jde o zvláštně tvarovaný písek či stín ve vodě. Pak šel ale se synem k vodě a příšeru z hlubin viděl na vlastní oči. „Nejdřív jsem viděl jenom lehký pohyb, pak, když to vylezlo z vody, pomyslel jsem si, že je to ale hodně zvláštní kus dřeva,“ tvrdí.

Viděl i krabí oči a klepeta – všechny pochybnosti o fotce hned zmizely. Jenže největší zatím chycený krab má něco přes 3,5 metru. Mnozí odborníci ale i laici se shodují na jednom – jde o podvrh.

lobotom ( 14. října 2014 16:03 )

Oči vidí jen to co mozek chce vidět. Bude to nějaká olejová skvrna nebo jiný naplavený bordel.

deratizator ( 14. října 2014 10:35 )

 Photoshop se tomu říká

Zobrazit celou diskusi