Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilá dívka při striptýzu spadla z baru a pokousala číšníka

Ilustrační foto
 (Autor: Tajný zdroj)
Autor: dce - 
6. října 2014
12:26

Teprve šestadvacetiletá divka se ve čtvrtek večer snažila "potěšit" zákazníky jedné zlínské pizzerie striptýzem. Z baru, který se měl stát jejím pódiem, ale spadla. Co se dělo dál, je neskutečné!

Mladá slečna skončila na záchytce. Předtím ale zvládla udělat na zlínském sídlišti pěkný poprask. Už opilá vešla do místní pizzerie a hned hurá na bar. Doslova! Na pultu se začala svlékat. Stav, ve kterém byla, jí ale znemožnil to provést s grácií. Striptýz se nekonal - dívka z baru slétla jak zralá hruška.

Číšník jí pomohl na nohy a okamžitě je vyvedl ven. Požádal ji, aby se nevracela, žena mu ale nevyhověla. Do restaurace se vrátila - tentokrát se po baru začala jenom procházet a vykřikovat u toho sprosté nadávky. 

Barman ji opět vyvedl ven, ale tentokrát už se žena začala bránit a muže pokousala na ruce! Ženu odvezla záchytka, číšník si zajel do nemocnice. Agresivní "striptérka" nadýchla 2,4 promile alkoholu.

„U ženy se střídaly agresivní nálady se splínem. Střídavě brečela, smála se, napadala policisty verbálně i fyzicky. Odmítala se podrobit kontrole, neposlouchala policejní výzvy, neustále se snažila z místnosti odejít, nebo se alespoň svléknout,“ informovala zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková podle serveru idnes.cz Za všechny přestupky ženě hrozí až 20 000,- Kč pokuta!

ivan rehak ( 26. prosince 2022 15:41 )

A proč je tam fotka z slovenský reality show???

abcd.adcb ( 6. října 2014 14:34 )

A ty stojíš ve frontě na sociálce pořád, ocasi!

abcd.adcb ( 6. října 2014 14:33 )

Třeba na WC.

abcd.adcb ( 6. října 2014 14:29 )

A jak?

salto ( 6. října 2014 14:28 )

Zobrazit celou diskusi