Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vraždila krásná Slovenka? Ve španělské base trpí!

Autor: Čas.sk, mb, lm - 
4. října 2014
18:27

Modelka Mária Kukučová (24) obviněná z vraždy svého milence Brita Andrewa Bushe (†48) si rve ve Španělsku vlasy! Tamní vězení je prý šílené a chce zpátky na Slovensko.

Je tomu už šest měsíců od smrti britského milionáře Andrewa Bushe, který zemřel ve své honosné vile ve Španělsku na následky střelných zranění. Z vraždy byla obviněna pohledná Slovenka Mária Kukučová. Ta tvrdí, že milionáře nezabila. Když odcházela z jeho domu, prý ještě žil. To jí ale nepomohlo...

Záhadná Ruska, která byla s Máriou na místě vraždy, je na svobodě, zatímco naivně působící Slovenka »bručí« za mřížemi. Přitom do španělské basy chtěla sama! „Je velmi zoufalá! Bojí se, že to s ní nedopadne dobře. Na Slovensku se k ní chovali slušně, ve Španělsku se k ní chovají jako k vražedkyni a Mária tam často pláče,“ prozradila pro čas.sk sestřenice Katarína. „V slovenském vězení bylo Marii určitě lépe. jen proto, že tu každý rozuměl,“ dodává Katarína.

Kukučová podle Nového času pobývá v španělské věznici Alhaurín de la Torre. Ta s více než 2050 vězni patří k nejpřeplněnějším v zemi. Cela, kterou má k dispozici, má 3x3 metry, jeden stůl, skříň a několik postelí. Ve vazbě prý může být i dva roky, než se vůbec začne její případ projednávat. Pokud jí bude prokázána vina, hrozí mladé Slovence 10 až 25 let za mřížemi.

11557 ( 5. října 2014 12:03 )

Takže ešte sa nevie či vraždila krásna Slovenka? Neviem prečo sa tak ťahala do toho Španielska? Určite by jej na Slovensku bolo lepšie, veď tu sa s odsúdenými jedná v rukavičkách.

doodledoctor ( 5. října 2014 11:13 )

Ty slovenské rádoby celebrity ala Rezešová, Rolincová i Jakubisková se činí. Každý je svého štěstí strůjcem, pokud mu neklepnou přes prsty.

jancibobo64 ( 5. října 2014 00:22 )

Myšlienka hodná Pražáka

jancibobo64 ( 5. října 2014 00:19 )

Čololov môžeš akurát tak vyfajčiť ty menštruačný výtok z Prahy

vrahrychtar ( 4. října 2014 23:39 )

 Vaclav Klaus umira na ebolu. Lide bdete

Zobrazit celou diskusi