Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvířecí dům hrůzy v Mladé Boleslavi: Tyran mučil 43 psů na malém dvorku!

Autor: Etienne Bláha, lmk - 
3. října 2014
05:00

Peklo zažívalo 43 psů v Mladé Boleslavi. Ty majitel držel na dvoře domu mezi harampádím. Bez dostatku vody, jídla a prostoru se zvířata napadala, dokud je veterináři neodvezli do útulku v Lysé nad Labem.

O týrání se vědělo dříve, ale až 30. září veterináři zajistili dostatek místa v útulku, aby psy za asistence strážníků mohli odvézt. „Během předcházejících kontrol napočítali inspektoři 43 psů, kteří žili pohromadě v naprosto nevyhovujících podmínkách,“ uvedl mluvčí Státní veterinární správy Petr Pejchal.

Domovem zvířatům byla stáj a dvůr uzavřený mříží. Uvnitř bylo harampádí a ostré plechy, výkaly na zemi páchly na dálku. Ve stresu se proto psi vzájemně napadali! „Majitel nezajistil ani očkování psů proti vzteklině,“ dodal Pejchal.

Magistrát města může potrestat tyrana pokutou až půl milionu korun! Oproti tomu je pokuta za neočkování 10 tisíc korun jen zanedbatelná.

pozorovatel2013 ( 4. března 2015 12:59 )

to je fakt strašný. Lidi se přestali zajímat jeden o druhého, natož o zvířata. Ale ani zvířata- psi a kočky se nechovají tak, jako my lidé. My jsme svoloč. Přeji smrt všem co ubližují zvířatům, dětem a starým lidem.

naidka ( 3. října 2014 10:18 )

V každém sebeubožejším útulku budou mít lepší podmínky, listure.

naidka ( 3. října 2014 10:16 )

"O týrání se vědělo dříve, ale až 30. září veterináři zajistili dostatek místa v útulku, aby psy za asistence strážníků mohli odvézt." Kdoví, jak se dlouho tom vědělo. Hledání místa v útulcích je chabá výmluva, mohli psy odvážet postupně. "Majitel" psů nemohl být psychicky v pořádku, jsou různé úchylky, kdy psychopati shromažďují různé věci v hrozném bordelu, tak jestli to není stejný případ a odnesli to psi.

b.r.s.a ( 3. října 2014 09:17 )

To je fakt hrozně podstatný !!!!

b.r.s.a ( 3. října 2014 09:08 )

a ještě před tím pěkně nařezat

Zobrazit celou diskusi