Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obamova ochranka nezvládá: Do výtahu se s prezidentem dostal i muž s pistolí!

Prezidentova ochranka neodvádí v poslední době moc dobrou práci
Prezidentova ochranka neodvádí v poslední době moc dobrou práci  (Autor: Reuters)
Autor: dce - 
2. října 2014
05:00

Je to už poněkolikáté, co ochranka amerického prezidenta nezvládla svou práci. Tentokrát dovolili, aby Obama jel ve výtahu s ozbrojeným mužem, který už byl dokonce dříve trestaný za útok a ublížení na zdraví! Přitom mají prohledat každého, kdo přijde s prezidentem do styku mimo Bílý dům.

Je to už druhý podobný případ za krátkou dobu – na konci předminulého týdne honili kolem bílého domu Texasana s nožem. Necelý týden předtím na své návštěvě v Centru pro kontrolu a prevenci chorob se ale nebezpečná zbraň dostala k prezidentovi mnohem blíž. I s ochrankou nastoupil Obama do výtahu, ve kterém už stál jiný muž.

Ten si začal prezidenta natáčet na mobil, na upozornění však přestal. Ochranka s ním ale zůstala ve výtahu, i když ho Obama už opustil. Prověřili si ho, ale skutečné překvapení jim připravil nadřízený onoho muže. Ten ho totiž požádal, aby odevzdal svou zbraň!

Šlo o člena bezpečnostní služby, která v budově funguje. Přesto došlo k vážnému pochybení ze strany prezidentovy ochranky, ze kterého se budou muset zodpovídat. O to hůř, že muž byl už jednou trestaný za útok a ublížení na zdraví.

doodledoctor ( 2. října 2014 09:40 )

Já přidám další trošku do mlýny, Obamovi se říká také pán much, protože na něj často sedají mouchy, což zaznamenalo hodně lidí při jeho projevech před Bílým domem. Nebylo mu to moc příjemné!!! Belzebub nebo Belzebul (z hebrejského ba'al zevuv, בעל זבוב‎‎) je označení démona, jméno, které se někdy užívá jako ekvivalent Lucifera či Satana. Jméno se nejčastěji interpretuje jako pán much, protože lidé věřili, že hejna much, která je sužovala, musí být výplodem ďábla. Slovo pochází rovněž z hebrejštiny a je ironického až urážlivého charakteru. Jedná se pravděpodobně o posměšnou zkomoleninu jména božstva Ba’al zevul (Pán výšiny) na Ba’al zevuv (zebub). V 2. knize královské je zmiňován jako bůh pelištějského města Ekronu. Baal byl bohem, jehož kult byl silně rozšířen mezi semitskými národy obklopující Izrael.

handgood ( 2. října 2014 09:36 )

Nostradamus "Antikrist bude téměř mrtev, ale vrátí se" (společný znak s biblí), "400 leté nejmocnější království (anglo-americké impérium je nejmocnější po 400 let) bude roztrháno". "Moc bude dána tmavému/temnému (dark), který vzejde z řad otroků" (tedy černoši - v USA bývalí otroci). Antikrist nemá uctívat náboženství svých otců (podle bible). Obama mluví, že je křesťan, jeho celá rodina je Muslimská.

rudyptak48 ( 2. října 2014 09:31 )

Ježíšova slova "Satan padá jako blesk z nebe" se mohou vyjádřit "Satan Barack O Bama". Takže verš 18. z 10. kapitoly Lukáše je správně přeložen jako: Satan je jako blesk (Barack) a nejvyšší nebeská vzpoura.V Matoušovi 24,27 Ježíš vysvětluje, jak jeho "příchod" bude spojen s bleskem. "Neboť jako blesk ozáří oblohu od východu až na západ, tak bude příchod Syna člověka." Barack Obama vyrostl na "východě", v oblasti Indonésie.

alex0800 ( 2. října 2014 07:43 )

Že by tohle byl budoucí člověk, co po třech dnech od atentátu vstane z "mrtvých" a světu zahraje syna člověka..? Smutné, ale nechme se překvapit.. A vše pro jednoho padlého archanděla, pro kterého pracuje oněch 13 světovládných rodin s jejich naplánovaným NWO..

asijo ( 2. října 2014 06:04 )

Měl toho využít,byl by hvězda a hrdina na celém světě.

Zobrazit celou diskusi