Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dramatická nehoda i uvíznutí ve výtahu: Smůla slovenského prezidenta v USA

Slovenský prezident Kiska měl v USA několik problémů. Včetně nehody jeho kolony
Slovenský prezident Kiska měl v USA několik problémů. Včetně nehody jeho kolony  (Autor: Reuters, reprofoto Fox 5)
Autor: ČTK, simao - 
30. září 2014
19:45

Návštěvu slovenského prezidenta Andreje Kisky v USA provází pořádná smůla. Nejprve státník uvízl ve výtahu, poté došlo k dramatické nehodě při jeho přepravě. Dva policisté, kteří doprovázeli Kiskovu limuzínu na motorkách, bourali. Utrpěli zranění, jeden z nich vážné!

Při přesunu kolony slovenského prezidenta Andreje Kisky v americkém San Diegu došlo dnes ráno k vážné dopravní nehodě, při níž se zranili dva američtí policisté, jeden z nich vážně. Informoval o tom server cas.sk.

Policisté doprovázeli Kiskův konvoj na motocyklech. Nejvyšší slovenský představitel podle serveru mířil do sandiegského centra pro začínající slovenské firmy, které dnes otevřel.

Nehoda se stala kolem 7:45. Podle televize FOX 5 došlo ke kolizi motorek policistů. Oba se přitom zranili a sanitky je převezly do nemocnice. Lékaři sdělili, že stav jednoho z nich je vážný. Televize připomněla, že jde už o druhou nešťastnou událost, která slovenského prezidenta při návštěvě USA potkala. V pondělí uvízl ve výtahu a museli ho vyprošťovat hasiči.

turan ( 1. října 2014 12:18 )

To hovorili o Itálii-že v jednej rodine bol kresťan-komunista-fašista,u nás podobne!Tomu sa hovorí dokonalá demokracia a pluarita názorov!

krupan10 ( 1. října 2014 11:42 )

jseš tupá blbka co nic nepochopila

krupan10 ( 1. října 2014 11:41 )

zase moc nemachruj partyzáne

tambor ( 1. října 2014 08:08 )

Hra na istotu: prezident sa pchá do r.iti Američanom, premiér zase Rusom. Ako to bolo za 2. svetovej na Slovensku: každá rozumná rodina mala niekoho v Hlinkovej garde a niekoho v Povstaní.

jarypadlo ( 1. října 2014 08:05 )

Měl tam jet ten saponát-meč-JAR!Prezidenti jsou k prdu všude když nemají pravomoci a jen kladou věnce.Komu tam kladl svým kladélkem?

Zobrazit celou diskusi