Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři mladí lidé zemřeli při nehodě na Kladensku: Zabil své tři kamarády řidič?

Autor: dce - 
30. září 2014
10:45

Tři mrtvé si vyžádala sobotní autonehoda na Kladensku. Vyhasly zde tři životy mladých lidí. Kdo ale za nehodu může? Nezkušený řidič, podle policie nepřizpůsobil rychlost vozidla. Nebylo v tom ale něco víc?

Pětičlená posádka vozu pospíchala neznámo kam. Dominik, který vůz řídil, jel příliš rychle. "Při projíždění zatáčky vjel mimo komunikaci na travnatý povrch příkopu. Vozidlo po navrácení zpět na silnici dostalo smyk a sjelo vlevo do příkopu v protisměru, kde se převrátilo," informovala policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Podle policie pravděpodobně ani jeden z posádky nepoužil bezpečnostní pás, který jim mohl zachránit život. Lucka, Kristýna (obě 18) a David (17) nehodu nepřežili. Čtvrtý kamarád Olda o svůj život zatím stále bojuje v nemocnici. Řidič Dominik vyvázl jen s lehkými zraněními. Podle serveru tn.cz je na vině řidič - podle místních chlapec neměl daleko k alkoholu a snad ani drogám.

Dominik prý navíc řídil bez řidičského průkazu - podle jeho známé to dělal už od 15 let! Matka ho údajně nezvládala a on si vždy dělal, co chtěl. Na místě nehody byl všem zúčastněným odebrán biologický materiál, pravou příčinu nehody teď policie zjišťuje.

"Když jsem vystoupil, nejdřív jsem nevěděl, co se stalo, nebylo vidět žádné auto, jen ty lidi a krev. Tak jsem se jich šel zeptat, ale byli spíš v bezvědomí, nevnímali. Jen jeden kluk tam byl, co normálně komunikoval, měl jen rozseknuté čelo," líčí pan Jiří, který se serveru tn.cz ozval se svou svědeckou výpovědí.

"Ten byl oproti ostatním relativně v pohodě. Tvrdil mi, že přijeli z opačného směru, že je nějaké auto vytlačilo ze silnice a že dostali smyk. Říkal, že to auto ani neřídil, ale co se pak ukázalo, tak to vypadá, že řídil on a snaží se to hodit na někoho jiného."

 

ruzenka71 ( 30. září 2014 14:50 )

Vždyť tobě taky ten tvůj kriminálník občas vrazil jednu po papuli ,tak to přece musíš znát! No ni???

buban ( 30. září 2014 13:18 )

To je to stejné, proč se některé ženy dávají dohromady s násilnickými recidivisty-a pak se diví. No někdy se už ani nestačí divit-viz ten mord onyndo v Praze, jak ten potetovaný sak sádla dopíchal (nožem) tu svoji. Odsezených 20 let za násilnou trestnou činnost-a pitomá čub.ka se s ním dá dohromady. Taky na to dojela.

poletucha ( 30. září 2014 11:47 )

..proc si k nim sedaji??No prece proto,ze to je desna hlina ject strasne rychle!! Teda az do chvile,nez se ozve rana a pak ticho.. A mozna i holciny mely kapanek navato Cimz neomlouvam ridice!

kapturek ( 30. září 2014 10:53 )

 a proto ze zijem v bananistanu tak se mu nic nestane, kdyby dostal 20 let natvrdo, bez predcasneho propusteni, povinnost makat 10 hodin denne tak by si to ti dalsi smradi rozmysleli, jenze ne, takove zm.rd.a ktery je lenivy jak ves jeste zivime protoze sedi na pracaku

Zobrazit celou diskusi