Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdrcený Leopold: Můj pes mi sežral manželku!

Autor: kat - 
30. září 2014
07:01

Miloval oba, teď nemá ani jednoho. To je příběh Němce, který během jednoho týdne přišel o manželku i psa. Kříženec vlčáka mu ženu roztrhal, tak ho utratil.

Štěně dostali manželé z německého města Brigachtal jako dárek od dětí, první dva roky bylo velmi přítulné. „Byl to věrný kamarád,“ popisuje nešťastný Leopold. Jednou se však Lucky, jak se kříženec jmenoval, jeho ženě Monice ošklivě zakousl do ruky a musela strávit čtyři dny v nemocnici. „Nemám nejmenší tušení, co mohlo tak náhlý útok vyvolat. Naléhal jsem, abychom ho dali pryč, manželka ale nechtěla, měla ho moc ráda,“ pokračuje ve vyprávění.

Za svou lásku ke zvířeti ale Monika (†57) zaplatila životem! Zkraje září byla Monika s hafanem sama doma. V tu chvíli očividně netušila, jak velkou chybu dělá... „Našli jsme ji bezvládně ležet na zemi v louži krve. Nohy i ruce měla roztrhané na cáry, všude byly cákance krve,“ nezapomíná na hrůzný pohled Leopold. Monika byla okamžitě převezena do nemocnice, do ran se jí ale dostala infekce, která se začala rychle šířit.

Přestože se jí lékaři snažili zachránit život amputací paže, neuspěli a žena svým zraněním podlehla. „Psa jsem okamžitě nechal uspat a žádného dalšího už nikdy nechci!“ ukončil Leopold své srdceryvné vyprávění, které poskytl německému deníku Bild.

tgbb. ( 14. února 2015 11:12 )

Taková stará flaksa už nekřupe.

kukuku ( 30. září 2014 13:23 )

Pro velký úspěch u tarota666 i arany erbové další oprava: "Takoví psi jsou nejlepší na česneku."

kukuku ( 30. září 2014 12:59 )

Pokud závodíš se svým čoklem, kdo má vyšší IQ, je to v cílové rovince boj prsa na prsa, že ?

aranka.erbova ( 30. září 2014 12:16 )

abyss ( 30. září 2014 11:59 )

Také mám pocit, že v článku je sotva třetina pravdy, proto tento konkrétní případ nijak nesoudím.

Zobrazit celou diskusi