Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oslí love story: Kvůli hlučnému sexu od sebe zvířata odtrhli!

Autor: ČTK, haj - 
27. září 2014
22:04

Pár oslů ze zoo v Poznani, Napoleon a Antoša, se stali polskými celebritami. Jejich milostný příběh připomíná Romea a Julii, ale se šťastným koncem. Oslí dvojici totiž na čas rozdělili, jelikož si některé návštěvnice stěžovaly na jejich přílišné a velice hlučné projevy lásky.

Napoleon a Antoša jsou spolu již dlouhých deset let a narodilo se jim šest mláďat. Kvůli jejich vášnivým scénám si však matky-návštěvnice vymohly, aby byli umístěni do oddělených výběhů. Ženám podle polských médií vadilo, že se jejich děti dívají na nezakryté sexuální scény náruživých kopytníků, jejichž nepřeslechnutelný zvukový doprovod spolehlivě přilákal všechny zraky.

V Posku, kde je pevně zakořeněná tradice katolické morálky, padla stížnost na úrodnou půdu a Napoleon se musel od své lásky odstěhovat. Jenže sotva mládeži nepřístupná představení utichla, stal se oslí pár mediálními hvězdami a tisíce Poláků začaly podepisovat petici za ukončení nuceného odloučení.

Lidé na Facebooku založili dvě oslí fanouškovské stránky. K násilně přerušené love story se pak začali vyjadřovat i politici. "Zvířata rozdělená do různých výběhů kvůli sexu? To je naprostá idiocie," uvedl zástupce vládní liberální Občanské platformy Stefan Niesiolowski.

Nakonec zoo uznala svou chybu. "Nikdy nebylo naším záměrem, aby se jakékoli zvíře cítilo nepříjemně kvůli svému přirozenému chování," uvedla zahrada ve svém prohlášení. Nyní tak zřejmě Napoleon s Antošou prožívají své druhé líbánky.

 

wimr.tka ( 28. září 2014 12:58 )

P*dcání je krásná věc,vymyslel to jeden švec,bohužel pro dámy v rozkroku prťavec.

naidka ( 28. září 2014 09:23 )

Zdá se, že polské puritánky záviděly náruživým kopytníkům jejich náruživý sex, který doma se stejně puritánskými manžely jakživo nezažily.

Zobrazit celou diskusi