Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muslimy rozhodil zahalený tanečník: Netradiční výjev v Teplicích!

Tanečník to v Teplicích rozjel v nikábu.
 (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
27. září 2014
14:58

Tak tohle muslimové odpočívající v teplickém lázeňském parku opravdu nečekali. Ze ženy zahalené v tradičním nikábu se totiž vyklubal breakdancující tanečník. Nevěřícně na něj zírali a poté se sebrali a celou situaci začali řešit.

„Chtěl jsem tím trochu vyjádřit svůj názor, jak se na zahalování muslimských žen dívám. Rozhodně jsem ale nechtěl nikoho urazit, poškodit nebo zesměšnit, to bych prováděl úplně jiné věci,“ prohlásil tanečník Petr Stach serveru iDnes.cz.

Jeho video vyvolalo spoustu kladných ohlasů, muslimové ze zahraničí jsou jím však pohoršeni. „Je vidět, že to berou konzervativně a ublíženecky. Mým cílem ale také bylo ukázat, že pokud se tu budou zahalovat, může dojít k tomu, že si z nich v lepším případě někdo vystřelí, v horším k tomu, že toho někdo zneužije, zahalí se a na jejich konto provede třeba loupežné přepadení,“ dodal webu tanečník.

Skupinka muslimů, která jeho tančení viděla na vlastní oči, se po skončení breakdancu vydala za kameramanem. Jeden z nich s ním pak začal diskutovat. „Šel ke kameramanovi, zeptal se anglicky ‚proč‘ a dostal odpověď ‚proč ne‘. Řekli jsme, že jde jen o taneční video a v České republice se tancovat smí. Nechtěli jsme vyvolávat hádky ani žádný konflikt, tak jsme odešli,“ uzavřel tanečník.

V Teplicích si na Araby navštěvující lázně místní stěžují již dlouho. V parcích dělají nepořádek a jsou hluční i v nočních hodinách. V nedalekých Modlanech navíc vznikají čtyři velké kolonie, kde si chtějí Arabové postavit sezónní domky. A to se místním také nelíbí...

atakdale ( 17. října 2014 12:47 )

dobře on

prasulka ( 29. září 2014 12:12 )

není!!! Jak můžeš srovnávat nesrovnatelné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prasulka ( 29. září 2014 12:10 )

prasulka ( 29. září 2014 12:10 )

tummy:Na tebe nemá cenu reagovat,jsi fanatička bez zdravého rozumu!!!!!!!!!!!!!!

prasulka ( 29. září 2014 12:09 )

SOUHLAS,navíc se jich naše děti bojí!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi