Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři mladé ženy na přechodu smetlo auto. Řidič do nich najel přímo. Co dělal?

Autor: shp - 
25. září 2014
10:00

Přecházely na přechodu, ale přesto skončily v nemocnici s vážnými zraněními. Osobní vůz srazil na rušné silnici v Mostě hned tři mladé ženy ve věku 21 až 24 let. Jak je možné, že je řidič neviděl? Náraz byl tak silný, že osobák skončil s proraženým předním sklem.

Na místě byla spousta lidí, někteří z nich okamžitě přispěchali ženám v nouzi na pomoc. Těm pomohli i policisté, kteří přijeli ke křižovatce u Rozkvětu jako první a ženám poskytli první pomoc.

Hlouček dalších zvědavců pak sledoval dramatickou záchranu, kterou vyfotil čtenář serveru e-mostecko Josef Prokop. Zranění žen byla velmi vážná.

Přivolaná ambulance je musela ihned přepravit do nemocnice. Policisté dechovou zkouškou zjistili, že řidič ani chodkyně nepožili alkohol. Přesnou příčinu nehody vyšetřují.

Jak nemohl vidět hned tři mladé ženy?

Podle stop po pneumatikách je vidět, že řidič dlouho brzdil. Jak je ale možné, že neviděl už z dálky hned tři mladé ženy, zůstává záhadou. Místo, kde se nehoda odehrála, je však bez semaforů.

U křižovatky je kvůli rozšíření parkovacích míst nové dopravní značení, které zatím některé řidiče mate. Je tedy možné, že právě kvůli němu muž za volantem nepřizpůsobil svou jízdu, která skončila tragicky...

koloman ( 27. září 2014 14:02 )

bůh ví co dělal nevěnoval se řízení když neviděl 3 lidi ať byly kde chtěly před přechodem měl jet pomalu asi telefonoval nebo si honil brko.

bizon_pepa ( 26. září 2014 09:31 )

jak se pozná podle prasklého skla to, jak dlouho byly na přechodu? To by mě fakt zajímalo.

rynger ( 25. září 2014 18:36 )

No ty cizinci s českými řidičáky to je taky šílený, ukáže nějaký řidičak teda tvrdí, źe to je řidičák a oni mu tu vystaví český a jezdí. V jednu dobu tam chodili na magiatrát nepigerijci s průkazkama do knihovny a vesele odcházeli s řidičákem.

babetku ( 25. září 2014 17:31 )

souhlasím..jsem jak řidič, tak chodec.....ale je fakt, že když jedu autem,tak občast chodce nevidím

miap ( 25. září 2014 16:38 )

tochadda -

Zobrazit celou diskusi