Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žila jsem s vrahem ústecké taxikářky! Skončila jsem v Bohnicích, říká Kristýna

Autor: uá, haj - 
25. září 2014
06:11

Kristýna Barešová (18) neměla zatím v životě zrovna štěstí. Matčin přítel jí jako malé ubližoval, dětství posléze prožila v dětském domově. Z její první lásky Tomáše se vyklubal vrah, který loni zabil taxíkářku. Něco takového již Kristýna neustála a pokusila se o sebevraždu.

Kristýna s Tomášem Badim (21), který loni 27. července zavraždil taxíkářku Hanu V. (†39), chodila asi půl roku a prý spolu plánovali i bydlení. Když se o jeho hrůzném činu dozvěděla, nemohla tomu ani uvěřit. Tři dny po vraždě se zhroutila a podřezala si zápěstí.

Vzít si život se jí ale nepodařilo, pouze skončila na psychiatrii. „Byla jsem v Bohnicích a Dobřanech, celkem tři měsíce,“ popsala Kristýna pro deník Aha! Dnes říká, že jí tam pomohli a nakonec ji vrátili do života.

Ještě na čas se po návratu z léčebny vrátila do dětského domova v Mašťově, nyní má již Kristýna vlastní byt. Našla si i nového partnera a dokonce s ním čeká dítě. Za čtyři měsíce se jí narodí syn Tadeáš, na kterého se nastávající maminka moc těší. Prý má pro něj již všechno připravené. „Určitě to zvládnu. Budu dobrá máma, lepší, než je ta moje,“ doufá Kristýna, na kterou dohlíží její kurátorka.

Na svou matku přitom Kristýna musela podat dokonce trestní oznámení kvůli dluhům, které jí nadělala. „V roce 2008 si vzala na mé jméno dvě SIM karty, na které provolala přes 25 000 korun. Výzva k zaplacení přišla teď mně,“ přiznala Kristýna a dodala, že se obává exekuce.

Nikdy mu to neodpustím

Na svého bývalého přítele Tomáše, kterého soud poslal do vězení na19 let, však ještě zcela nezapomněla. Navštívila ho dokonce ve věznici, aby zjistila, proč vraždu spáchal.

„Byl to prý omyl. Tvrdil, že tam nebyl sám, prý s ním byl ještě nějaký Michal. Nešli po paní, ale po jejím manželovi. Chtěli, aby je k němu odvezla, ona ale nechtěla. Co od jejího muže chtěli, to mi nevysvětlil,“ převyprávěla Kristýna Tomášovu verzi příběhu. Sama mu ale nevěří. „Řekla jsem, že mu to nikdy neodpustím,“ dodala.

 

jahodove_ticho ( 25. září 2014 11:55 )

To já mám mnohem sofistikovanější důvod proč tuhle běhnu odsoudit. Už vidím jak si matka bere dva telefony na svou dceru, které v roce 2008 muselo být 12 let, tak určitě...))) Prolhaná čuba, který to s ulhanou kofolou vlastně muselo ladit!

bandour ( 25. září 2014 08:18 )

velmi dobrý názor

j_dc_cv ( 25. září 2014 07:52 )

Nemáš se tahat s cikánem!

Zobrazit celou diskusi