Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Malý Sebastiánek už nikdy neuvidí tatínka: Daniel uhořel v autě!

Autor: shp - 
24. září 2014
20:48

Tatínek Daniel (†22) ho z celého srdce miloval, často s ním hrál, ale po obrovské tragédii už svého syna Sebastiánka (2) nikdy znovu neobejme. Uhořel v autě za nešťastných okolností. Zaparkovaný vůz se vznítil od cigarety...

Daniel uhořel v pondělí ve škodovce zaparkované za bývalým obecním úřadem v Belej nad Cirochou. Na světě po sobě zanechal truchlící družku Niku, nešťastnou mámu Danielu (46), která přišla již o druhé dítě, a malého Sebastiánka.

Ten si sice ještě neuvědomuje, co se děje, ale určitě vycítil, že je to něco zlého, protože kolem něj mají všichni lidé oči plné slz. Nika je nepopsatelně zdrcená. „Nezlobte se, nedokážu o tom mluvit,“ řekla mladá maminka, která přišla o muže svých snů.

Mladý pár nežil spolu, protože neměl podmínky pro společný život, ale zanedlouho se chystal zařídit si hnízdečko lásky v nové bytovce právě v Belej. Rodiče toužili po tom, aby se mohli starat společně o Sebastiánka a podporovat ho na cestě životem. To už se ale nikdy nepodaří.

„Dan byl velmi dobrý syn. Staral se, aby připravil co nejlepší podmínky pro život své rodiny. Téměř neustále pracoval v lese nebo na našem hospodářství. Když měl chvíli volného času, šel za Nikou a Sebastiánkem,“ prohlásila máma tragicky zesnulého mladíka.

Otec Sebastiánka je již druhým dítětem, o které přišla. „Před několika lety, též tragicky, nám zahynula dcerka Martinka (†11). Před naším domem ji srazilo auto,“ vzpomíná smutně Daniela, která nezná okolnosti úmrtí svého syna.

Ty vyšetřuje policie. Už první zjištění naznačují, že muž nezemřel v autě dobrovolně, ale zahynul nešťastnou náhodou. „Začalo trestní stíhání kvůli usmrcení. Na místě jsme zjišťovali příčiny požáru, ke kterému došlo pravděpodobně od cigaretového nedopalku,“ prohlásila prešovská policejní mluvčí Jana Migaľová.

majojo ( 24. září 2014 23:53 )

Proboha, koho chtějí tímhle špatně přeloženým blábolem dojmout?

abcd.adcb ( 24. září 2014 22:53 )

Aha. A co je to ***?

fistron ( 24. září 2014 22:08 )

Myslel jsem,že by si čoboláci měli založit časopis Hrom a necpat se sem.Zkuste se nacpat na jejich diskuzní server a vymetou vás

covampotom ( 24. září 2014 21:43 )

Aby se ***i jako ty mohli pochlubit vlastní blbostí a pitomostí...

abcd.adcb ( 24. září 2014 21:36 )

Co ti je po tom, debilní kamioňáku?

Zobrazit celou diskusi