Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krvavý vzkaz na vratech: Mešita v Praze terčem útoku!

Autor: et - 
24. září 2014
05:03

Pražští muslimové se stali terčem útoku! Zídku plotu hlavní mešity na Černém Mostě polil neznámý útočník čtyřmi litry prasečí krve a na vrata nalepil nápis »Stop islamizaci «.

Vandal chtěl mešitu a sídlo Islámské nadace v Česku zhanobit, islám totiž považuje prase za nečisté zvíře. „Čtyři litry vepřové krve a jasný vzkaz na hlavních vratech. Doufáme, že snad potěší muslimy mířící na ranní modlitbu,“ zveřejnilo na svém Facebooku hnutí Pro-vlast. Muslimové plot přemalovali, pod barvou jsou však stále stopy krve.

„Žádný takový čin se nestal,“ zapřelo přesto zhanobení Ústředí muslimských obcí. Policie se k případu nevyjádřila.

schelly ( 10. prosince 2015 13:56 )

Pokud pro nějakou vládu přestalo platit pořekadlo : " Vox populí, vox deí.", nedopadne to s ní dobře.

alenam ( 24. září 2014 15:14 )

Jejich chrámy tu nemají co dělat. Pokud tu chtějí žít, tak po našem a víru ať si vyznávají v soukromí. Pokud se neobejdou bez zahalování, tak ať táhnou do zemí kde je to běžné, kde to není proti zvykům, zákonům, kultuře... Problémů s nimi je čím dál tím víc. Cikány začínají rychle dohánět. Všechno musí být po jejich, jinak řvou jak cikáni o rasizmu, náboženské nesnášenlivosti - přitom oni sami jsou prototypem náboženské nesnášenlivosti Jsou hluční, dělají nepořádek, chovají se povýšeně, drze, sprostě Nechápu jak tuhle verbež můžeš hájit

alenam ( 24. září 2014 15:06 )

Žádné zhanobení se nestalo? Že by ti muslimáci nebyli až tak věřící? Že by jim prasečí krev ve skutečnosti nevadila? Že by tu svojí víru měli jenom jako záminku k beztrestnému páchání ohavností a k terorizování a přeměňování k obrazu svému zemí do kterých se vetřeli?

tarot666 ( 24. září 2014 13:23 )

Tady je na diskuzi hodně muslimských přisluhovačů-....fujtajksl,všechny Vás odlifrovat do Iránu a nechat bičovat

Xeen ( 24. září 2014 10:33 )

Nechápu, co to tu melete. Sami nejvyšší představitelé muslimů u nás tvrdí, že se to nestalo. A ti by přece nelhali, lež je hřích i podle koránu. To bychom si pak mohli myslet, že třeba i kradou, podněcují k nenávisti nebo uřezávají hlavy, ale to samozřejmě také nedělají, jsou to všechno přece agenti pana ušatého, co to pak na nebohé muslimy svádějí...

Zobrazit celou diskusi