Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodiče zfetovali miminko pervitinem: Umřelo v nemocnici, oni běhají na svobodě

Autor: shp - 
23. září 2014
11:17

Jejich dítě zemřelo v nemocnici, ale oni si nerušeně užívají svobodu! Syn drogově závislých rodičů Miroslava a Silvy prodělal mozkovou smrt a při životě ho několik dní před smrtí držely jen přístroje. Do nemocnice byl čtyřměsíční chlapeček přijat pod vlivem drog!

Okresní soud v Prievidzi včera rozhodoval, zda vezme otce Miroslava do vazby. Nakonec ho ale propustil domů. Z policejní cely propustili přes víkend i matku chlapečka. Děťátko převezli zdravotníci do banskobystrické nemocnice se zraněním hlavy a s děsivým podezřením, že je zdrogované.

Miroslava policisté obvinili z ublížení na zdraví. „V sobotu byla propuštěna matka dítěte. Současná situace neumožnila její další zadržování,“ prohlásila policejní mluvčí Elena Antalová. Miroslav vzal všechnu vinu na sebe a policajtům tvrdí, že mu chlapeček spadl při přebalování.

„Na krátkou chvilku ho nechal na přebalovacím pultě, který položil na pračku a šel pro plenku. Když se po chvíli vrátil k synkovi, ležel na zemi. Dítě plakalo, ale po chvíli se uklidnilo,“ řekla mluvčí. Večer chlapeček přestal dýchat a otec zavolal záchranku. V nemocnici zjistili, že má dítě v těle drogy.

„V moči se prokázal amfetamin a pervitin,“ řekl náměstek Jozef Kubík. Otec i jeho přítelkyně jsou policistům dobře známí, v minulosti byli již trestaní za trestnou drogovou činnost. Silvie je dokonce matkou třech dětí. O starší dvě se starají prarodiče, čtyřměsíční synek takové štěstí neměl a kvůli nezodpovědné péči zemřel...

cvlr ( 24. září 2014 19:07 )

jooo vole hezky jsi mu to nandal jó ... aspoň v tej oblasti si ľudia nezvolili za prezidenta ožralu + druhého kandidáta seniláka von Karla ktorý nevie ani nepozná hymnu stáda, ktorý ho volil a zaspí všade + třešnička vole, nemaj prezidenta vole co krade propisky jo vole ty krávo...a teď si jdi koupit ňákou levnou dovolenou do Chorvatska

zelena.karkulka ( 23. září 2014 22:35 )

Odporní,zbyteční lidi

berlin71 ( 23. září 2014 19:20 )

Jakej skaredej svinak, odpornej tu hubu jak na koureni cu:raku . Prase jedno prastit ho sekerou do hlavy malo hajzla jednoho. Doufam ze ho budou v base kojit nonstop cur .akama kdyz zfetuje a zavrazdi miminko chciplotina. A ta matka bi zaslouzina tu pi.cu nafouknout pumpou na kolo ,az bi ji vybouchla a rozlitla se na vsechny strany .

mememumu ( 23. září 2014 15:13 )

Jak víš, že to nedělali? Za komunismu se akorát o negativních věcech nesmělo psát a vědělo o nich pár lidí z okolí. Teď je každý negativní prd druhý den v médích, aby měli primitivové nad čim brblat.

cvlr ( 23. září 2014 14:49 )

napíše mamľas z krajiny, ktorá môže ozaj machrovať..děvky Nemcov, predtým Švédov a neviem koho ešte potom sa nie je čomu diviť sandálkum s ponožkami a hurá se zdrbat do Tater vole

Zobrazit celou diskusi