Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babička zavražděné Elišky: Tajná dohoda s hrobníkem!

Autor: sch - 
23. září 2014
12:14

Elišku (†9), kterou předminulé úterý znásilnil a zavraždil v Klášterci nad Ohří její příbuzný Roman K. (25), včera pohřbili.  Na poslední cestě ji doprovodili jen její nejbližší. Do kostelíku na tamním hřbitově se s ní přišla rozloučit i její matka Alena a babička Anna, která ji vychovávala.

O Elišku se v posledních letech starala její babička Anička. A ta si dává za vinu, že dívenka zemřela. Už v den, kdy její tělíčko našli, řekla, že měla jít čekat ke škole a že je to její chyba.

Možná i proto, pro vřelý vztah a pevné pouto, je v hrobečku, kde teď Eliška odpočívá, ještě jedno místo. Podle informací Blesku je na přání rodiny vyhrazené právě pro babičku Aničku, až přijde její den. Aby i v nebi byly spolu…

I proto bylo hloubení hrobu tak náročné. „Dělal jsem to tři dny, pršelo, musel jsem vylévat kbelíky vody,“ řekl hrobník. Jáma je hluboká dva metry, přesně tak, aby se do ní vešly dvě rakve. Jedna bílá už tam leží a je pokrytá hlínou a květinami.

Brány hřbitova se včera zavřely přesně v deset hodin, od té doby najatá ochranka dovnitř pustila jen rodinu a další příbuzné, kteří byli pozvaní. Jako první, po pohřebním vozu s bílou rakví, přijel farář, v závěsu pak maminka Alena (28) i babička Anička. Církevní obřad začal po 12. hodině a trval asi půl hodiny. Vevnitř zněly Eliščiny milované písně, které prý s maminkou často poslouchaly. Mezi ty nejoblíbenější patřila i "Říkej mi táto" od Jakuba Smolíka. Po půl hodině se za znění zvonů průvod s rakví přešel k předem připravenému hrobu. Rakev do něj spustili asi po 15 minutách, poté, co farář hrob vysvětil.

Po skončení obřadu už se k tragédii nikdo z blízkých Elišky vracet nechtěl. Odjížděli plačící, tvář schovávali za tmavými brýlemi.

Video Žal a slzy pro andělíčka Elišku: Takhle se s ní loučila rodina! - Pavel Schuster, Petr Soukup, David Malík
Video se připravuje ...

abaron ( 24. září 2014 15:03 )

nabudúce vám priblížim 10 rokov terorizovania jednej milej kočky novodobej štb po roku 2000 . .

abaron ( 24. září 2014 12:01 )

a kôli týmto super výrokom mal štb spis, s dátumom narodenia bez utajenia alebo prezývky, čestný aby ho mohli nájsť. padol komunizmus a kopec eštebákov na sr si potrebovalo dokázať, že my sme čestní to tí druhí tak ich sledovali a šikanovali. napr.(privyrábal si na parkovisku ako strážnik tak ho zbili a okradli o tržbu, čo na tom, že sa staral s manželkou o dve siroty-nič neznáme z praktík štb sr, dodržujú zákony ako sa im chce). lenže čo čert nechcel tak začal piť a dostal žltačku. vypísaný do nemocnice kde mu sestrička = suseda povedala, že to nieje na hospitalizáciu (také milé vyhodenie z dverí d e b a odborníka )... druhý-krát keď ho výpisali do nemocnice bolo už neskoro. zomrel . syn sestričky pracuje ako policajt to aby všetci vedeli, že všetko je v poriadku a nič zlé neurobila starému chorému mužovi . aj mengele by ju vyznamenal ...

nemocna ( 24. září 2014 05:06 )

byl zákon trest hned jiný, lidé by si měli udělat zákony podle sebe, takového vraha dát rodině oběti at si s ním udělá co chce!!!

nemocna ( 24. září 2014 05:03 )

Ano je to příšerné hyenismus u některých lidí nezná mez, je to šílená sprostárna takto napadat a obvinovat pozůstalé co přišly o malou holčičku, vůbec za to nemohou co se stalo, je to pro ně velké ztráta a utrpení obzvlášt pro babičku, nevím zda je pravda že kouří nebo si dá skleničku, ale co je do toho druhým?? v dnešní době kdo si nedá?, Elišku milovala vzorně se starala, malá měla vše co potřebovala a byla slušně vychovaná a to značí jaká babička je, Eliška byla a není to jen jediné dítě vychovávané babičkou takových dětí je spousty a mají se mnohdy lépe než u matky, kromě toho které dítě chce doprovázet denně do školy a ze školy?? už prvnák chce chodit sám, děti se musí naučit samostatnosti, je jasné že se musí kontrolovat, ale věřím že i když Eliška chodila do školy sama i zpět, že by s žádným cizím nikam nešla, byla to chytrá holčička a vychovávaná tak, nikdo nepředpokládal že jí takovou hroznou věc udělá strýc a naláká jí že jí zavede za tatínkem kterého moc milovala a před dvěma dny na narozeniny než se jí to stalo dostala od něj přející tablet a to zrovna není levná věc, měla z něj velikánskou radost smějící se Andílek drobná milá roztomilá smějící se holčička, chudák co musela před smrtí vytrpět..., vraha by měli za živa krájet po kouscích a nechat umírat pomalu, nic jiného si nezaslouží, trest smrti není trest je to rychlé a on by se měl kroutit v bolestech hyena jedna, pustit jí na něj a at jej trhá za živa, zavřený na doživotí?? proč?, užívat si života sice zavřený, ale jak v blahobytu jídlo, teplo, ubytování, zábava, nepracovat apod. ke všemu placen z daní druhých, měl by být vyjímečný trest pro takové nelidi, denně třískat a jen chléb a vodu nic víc!! zavřený osamotě bez topení a spát na zemi, připravil malou holčičku co život měla před sebou drastickým mučivým utrpením a za to není žádný trest dost! život jí to nevrátí, ale bude to odstrašující pro ty ostatní co by to chtěli udělat jinému dítěti, kdyby se to stalo některému politikovi ve vládě, to by

agent ( 23. září 2014 16:45 )

..tihle hloupí a zakomplexovaní lidé jsou trvalou obživou bulvárních magnátů, z toho jak bulvár kvete je zcela vidět, kolik takových lidí chodí mezi námi, aniž by to bylo poznat

Zobrazit celou diskusi