Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt batůžkářů na dovolené: Ubili je motykou kvůli žárlivosti!

Autor: shp - 
22. září 2014
19:21

Vydali se do Thajska za poznáním jen s batohy na zádech. V exotické zemi ale našli smrt! Brutální vraždu Davida Millera (†24) a Hannah Witheridge (†23) místní policie stále ne a ne vyšetřit a dopadnout vrahy. Podle vyšetřovatelů byli ale oba Britové ubiti motykou kvůli žárlivosti.

Vyšetřování vraždy mladých batůžkářů, kteří se na exotickém ostrově Koh Tao seznámili na plážové párty a podle všeho spolu měli sex, i když měl Miller doma ve Velké Británii přítelkyni, vypadá na pořádné fiasko.

Testy DNA odhalily, že za vraždou stojí minimálně dva Asiaté, policisté se však domnívají, že vrahové byli celkem tři. Hlavní podezřelý, rybář, už ale z ostrova pláchl na soukromé jachtě. Thajská policie také nadále tvrdí, že za vším stojí žárlivost, která podle ní měla být motivem zabíjení.

Pátrání po vrahovi nyní připomíná tragikomedii. Policisté odebírají vzorky každému muži na ostrově Koh Tao, ať už na něm byl v době vraždy, nebo ne. Od 13. září, kdy k děsivé události došlo, se vyšetřování příliš nepohnulo a rodiny zavražděných zoufají, že vrahové uniknou spravedlnosti.

jahodove_ticho ( 22. září 2014 23:17 )

proč by nějaký rákosníci žárlili? prostě si mysleli že jde o gangbang a když střídání nepřicházelo, tak vzali hamouna motykou

zelena.karkulka ( 22. září 2014 22:28 )

 tvl,co je na tom záhadnýho,když se hned vědělo,kdo a proč to udělal???

ctyrka ( 22. září 2014 20:42 )

Jako najatí thajští vrahové? Je to dost nesrozumitelné.

Zobrazit celou diskusi