Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální skandál na střední škole: Chlípná učitelka souložila s pěti studenty!

Středoškolská učitelka si do osnov svévolně zařadila i sexuální výchovu.
Středoškolská učitelka si do osnov svévolně zařadila i sexuální výchovu.  (Autor: ČTK, Profimedia)
Autor: INT, lm - 
20. září 2014
10:41

Velmi svérázně si představovala výuku dětí středoškolská učitelka Nicole Dufault (35) v americkém New Jersey. Policie ji obvinila z toho, že měla sex s nejméně pěti mladistvými!

Nicole Dufault vyučovala na střední škole v Maplewoodu v severním New Jersey asi devět let, policie proto nevyloučila, že obětí jejích sexuálních choutek může být mnohem více. Učitelka je podle zpravodajské stanice CBS prozatím obviněna z toho, že měla sex s pěti patnáctiletými chlapci.

Tento případ je o to hroznější, že učitelka je sama matka dvou chlapců ve věku dvou a čtyř let. Manžel rodinu před rokem opustil, což mohlo být impulsem k jejímu nepochopitelnému chování. Po odhalení jí děti byly ihned odebrány.

Rodiče jsou jejím chováním zděšeni a viní vedení školy za to, že si učitelku před přijetím více neprověřilo. Studenti školy se rozdělili na dva tábory. Zatímco jedni ji odsuzují, druzí odstartovali kampaň za její osvobození.

Mahony666 ( 6. listopadu 2014 09:47 )

Do***e, já jim závidím.

ixtlil ( 20. září 2014 21:35 )

Řekl bych takto, v Holndském království se mohou lidé pomilovat s kým chtějí dobrovolně když jim je 12 let a jeden den, ve Španělském království 13 let a jeden den, v Německu 14 let a jeden den, v Čechách 15 let a jeden den, v Británii, v USA 16 let a jeden den. Takž rozptyl čyři roky věku. Takže dovoluji si pochybovat, že 15 let plus mladíci v USA jsou méně rozumově a sexuálně vyspělí, než holandští 12 let plus žáci šesté obecné . Jinými slovy, když se může dobrovolně pomilovat žáček holandské šesté třídy s třeba třiceteiletou ženskou, tak proč by nemohl 15 a půl - letý studentík 1 ročníku střední školy, řečené High school, nebo ještě elemtary school. Holandští muži určitě nejsou o čtyři roky vyspělejší, než američtí, navíc, Holandani tvoří jádro tehdejších přistěhovalců do USA, takže dle této metodiky je Holanďan v Americe zřejmě asi o čtyři roky opožděnější , než Holanďan v Evropě. Ale uškodit jim to nemohlo, jelikož je v první řadě naučila umění lépe milovati, což je o dost lepší , než si hrát ve škole se střelnými zbraněmi, jako nedávno a výsledek několik desítek mrtvých . Tady naopak nejenže nikdo nepřišel o život, ba dokonce se naučili si vážit si potěšení, které jim může poskytnout život a dokonce věru levně , stačí se jen pomilovat s ženskou, která to má ráda. Takže jsem proto, aby bylo na školách více takových učitelek a méně zbraní.

djaba ( 20. září 2014 20:23 )

A opět - Verba docent , exempla trahunt .

janina7777 ( 20. září 2014 16:23 )

bože a s čím si začínal?

janina7777 ( 20. září 2014 16:22 )

no fuujj

Zobrazit celou diskusi