„Jak mohla žít s úchylem? Copak nepoznala, že není normální?“ ptají se snad všichni lidé, které případ zasáhl. Tuto otázku si do konce života zřejmě nepřestane pokládat ani vrahova expartnerka Edita. Realita ale není tak jednoduchá.

"Někteří pachatelé jsou velmi extrovertní ve svém chování, jiní se agresivně projevují jen v momentech, které považují za ohrožení. Jsou ale i pachatelé latentní. U těch je takové chování těžko pozorovatelné, často se uzavírají do vlastního světa, projevuje se u nich tzv. denní snění. Své fantazie prožívají většinou v ústraní a jsou-li tyto představy agresivní, projevují je v tajnosti například na zvířatech apod. Okolí to vůbec nemusí zpozorovat," řekl Blesk.cz psychopatolog Andrej Drbohlav.

Jen těžko tohle ale může mladá maminka někomu vysvětlovat. Bývalý přítel jí tak úplně zničil život. „Dítě spolu máme, ale spolu už nejsme dlouho. Přes rok bydlíme každý jinde já v Klášterci, on v Chomutově," zoufá si mladá žena, na kterou se teď někteří dívají skrz prsty. „Mám strach. Hlavně o syna," sdělila serveru deník.cz Edita.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Doživotí pro vraha Elišky? A Gross už kvůli nemoci nevychází? redakce Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií