Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Češka se přes facebook nabídla šéfovi al-Káidy jako nevěsta. Terorista nabídku k sňatku přijal!

Autor: shp - 
17. září 2014
14:30

Začalo to jako neuvěřitelná romance, na kterou by byli i hollywoodští scénáristé krátcí! Irena Horak, Chorvatka s českými kořeny, se na internetu zamilovala do teroristy Anwara al-Aulakího. Na Facebooku se blondýnka členovi al-Kádiy dokonce nabídla jako nevěsta k sňatku. Tomu, co se dělo dál, jen těžko uvěříte. Přesto jde o skutečnost!

Zvrácená teroristická láska na internetu! Irena se prostřednictvím Facebooku nabídla al-Aulakímu jako nevěsta. On skutečně později po manželce ze Západu zatoužil, protože si s arabskými ženami nejspíš neměl co říci.

Terorista pobývající v Jemenu byl velmi vzdělaný muž, vyrostl v USA, kde vystudoval tři vysoké školy a chtěl manželku, se kterou si bude moci vyprávět o světě. Poprosil tedy svého společníka Mortena Storma, Dána, který konvertoval k islámu a stal se džihádistou, aby mu nevěstu našel.

Netušil však, že Storm pracuje jako špeh jak pro CIA, tak pro dánskou zpravodajskou službu. Agent prošel teroristův Facebook a do očí mu padla krásná blondýna. Chvíli ji oťukával a Irena mu napsala, že se al-Aulakímu již nabídla jako nevěsta.

Nakonec s teroristovým souhlasem odletěl Storm do Vídně, kde se s kráskou českého původu setkal. „Byla neskutečně krásná, měla plné rty, vysoké lícní kosti a rovný nos. Vypadala o několik let mladší. Jako Gwyneth Paltrow, pomyslel jsem si,“ napsal ve knize Agent Storm: Uvnitř al-Káidy ve službě CIA, kterou zpeněžuje své zkušenosti s teroristy.

Když se Irena seznámila se Stormem, všude kolem ní byli agenti CIA v utajení. Do kufru jí byla umístěna štěnice, aby mohli al-Aulakího lokalizovat. Nepodařilo se jim to, terorista agenty přechytračil a kufr své nastávající nechal v Jemenu vyhodit.

Podle Storma si terorista blondýnu skutečně vzal a oba byli spolu šťastní do doby, než je smrt rozdělila. Člen al-Káidy zemřel po útoku bezpilotního letadla, které na něj vystřelilo raketu Hellfire. Irena však podle všeho stále žije v Jemenu mezi teroristy.

bibs_7 ( 24. června 2015 20:01 )

No tak tadlencta divnozena s kaprí tvárí má teda k Gwyneth Paltrow opravdu neskutecne daleko.

janina7777 ( 19. září 2014 18:13 )

třeba se jednou dočkáš třeba smrt ženského rodu..

janina7777 ( 19. září 2014 18:12 )

tak tihle černí blondýny milujou

salto ( 19. září 2014 14:27 )

Kdybys měl víc nabídek, dej vědět. Mám tytéž kvality a požadavky

trhnisinadledvinkou ( 19. září 2014 14:17 )

Zobrazit celou diskusi