Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Opel ve Volyňce: Auto zaparkoval uprostřed řeky a zmizel

Autor: dce - 
17. září 2014
10:20

Policie v úterý odpoledne vyjela ke kurióznímu případu. Podle svědka, který jim zavolal, stojí uprostřed řeky Volyňky modrý automobil. Řidič není k nalezení. Jak se vůz do řeky dostal a kdo ho řídil je zatím v šetření policie.

Vůz byl předkem po proudu zapíchnutý v jezu prakticky přesně uprostřed řeky Volyňky v obci Strunkovice poblíž Strakonic. Něco takového se jen tak nevidí – jak se tam asi dostal? Svědek nehody nebo přímo řidič ale na místě nebyl. Auto mělo na půl stažená okénka – můžeme se tedy jen dohadovat, co se stalo.

"K dopravní nehodě došlo tím, že neznámý řidič u obce Strunkovice nad Volyňkou při jízdě po účelové komunikaci k brodu vjel do řeky, kde havaroval. Po příjezdu policie na místo nehody se ve vozidle ani v jeho těsné blízkosti nikdo nenacházel a na tomto byla umístěna registrační značka z jiného automobilu," sdělila Blesk.cz mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Hasičský sbor zajistil automobil značky Opel Astra, ze kterého neunikaly žádné provozní kapaliny a pomocí jeřábu ho vytáhli na vozovku. Po řidiči a příčině celé nehody policie zatím pátrá.

Pokud jste byli svědky nehody nebo znáte majitele auta, kontaktujte polici na tísňové lince nebo nejbližší policejní služebně.

 

gabreta ( 17. září 2014 11:11 )

Asi ho majitel pustil k vodě!!

Zobrazit celou diskusi