Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchylové útočí po celém Česku! Další lákal dívku do auta na Žďársku

Autor: dce - 
17. září 2014
10:50

Dva týdny a pět nahlášených únosů a obtěžování malých dětí. To je bilance, která děsí Česko. Ve dvou případech došlo k únosu, v jednom z nich dokonce ke smrti malé Elišky. Další tři pokusy o únos zůstaly díkybohu nedokončené. Rodiče, ale i samy děti, se začínají bát.

Předminulý čtvrtek unesl muž dívku v Mostě, o několik kilometrů dál ji zase pustil. Minulý týden Českem otřásla násilná smrt malé Elišky, kterou unesl, znásilnil a zabil její vzdálený strýc v Klášterci nad Ohří. Ještě tentýž týden se pak objevily zprávy o muži, který lákal do svého vozu děvčata na jihu Čech. Je teprve středa a už se objevily další dva podobné případy – tentokrát v Děčíně a na Žďársku. Co se to, proboha, děje?

Rodiče své děti vždy varují, aby nemluvily s cizími lidmi a za žádných okolností k nim nesedaly do auta. Dá se předpokládat, že to alespoň několika z nich v minulých dnech zachránilo život. Začínají si lidé podobných věcí jen víc všímat nebo se snad mezi námi rojí úchylů víc a víc?

Žďársko

Poslední zveřejněný případ nahlásila žačka osmé třídy svým rodičům ve Velké Losenici koncem minulého týdne. U školy ji podle serveru denik.cz oslovil z auta mladý muž. Nabízel jí svezení autem a tvářil se jako její kamarád. Dívka odmítla, ale byla celou věcí značně rozrušena.

Děčín

V pondělí večer obtěžoval teprve desetiletého chlapce z Děčína jiný neznámý muž. Chlapec byl z celé věci tak otřesen, že si nevybavil ani barvu mužových vlasů.

Most

Předminulý čtvrtek pro změnu v Mostě unesl malou dívku muž v tmavém voze. O 50 kilometrů dál ji z vozu bez zranění vyhodil. U všech případů je pachatel neznámý, podle popisů dětí jde ale o tři různé muže.

Klášterec nad Ohří - Chomutovsko

Nejhrozivější je ovšem případ teprve devítileté Elišky. Tu od školy odvedl její vzdálený strýc Roman minulé úterý. V nedalekém lesíku ji měl znásilnit a zabít. Díkybohu byl muž dopaden krátce po nálezu těla. Rodiče v blízkém okolí ale stále vodí své děti do školy i zpátky osobně. Bojí se, ale kdo by se jim divil.

slider ( 17. září 2014 16:43 )

Untermensch.

sores ( 17. září 2014 16:32 )

Co platí je, pokud se člověk nebojí nebo nemá respekt, doslova se chová jak největší dobytek.Inteligence se vzděláním nemá absolutně vůbec nic společného.S inteligencí a vrozený strach ze špatností, s tím se člověk musí narodit, mít to v sobě.Ve školách se studuje pouze daný obor kterým by se případně člověk chtěl v budoucnu živit, ale inteligence se nestuduje, tu musí mít člověk v sobě.Ovšem zločincům a úchylákům to nic neříká. Ti jsou zmršený od narození.

popocatepetl ( 17. září 2014 14:05 )

Jasně, že dítě nejde připravit na chlípného strýce a že je nelze připravit na každou situaci. Přitom většina zneužití je v rodinách a o tom se pořád ještě mluví a píše málo... A jasně, že slabé a bezelstné dítě nemá šanci se ubránita nemá šanci poznat každé nebezpečí. Proto jinde píšu, že je dobře, že se o tom konečně mluví, píše, neschovává se to pod koberec...

petranemeth ( 17. září 2014 14:03 )

vsak on za sva jednani zaplati nejvyssi dani....jen buh muze soudit

trhnisinadledvinkou ( 17. září 2014 14:02 )

co to meleš? proč bych měl já chápat nějakýho úchyla, kterej chce čistou pannu? sorry, jsi blbá

Zobrazit celou diskusi