Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Íránec, který uřízl lékárníkovi penis: Z Česka ho dopravili do USA!

Spolu s americkými kolegy z FBI se českým policistům podařilo dopadnout v Praze člena nebezpečného gangu. Teď byl předán spravedlnosti v USA.
Video ze zatčení člena gangu v Praze, na kterém s FBI spolupracovali i čeští kriminalisté  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp, ČTK - 
17. září 2014
07:40

Mučil, trýznil a ponižoval majitele lékárny. Chtěl po něm pořádný balík peněz, ale když ho nenašel, uřízl krutý Íránec Hosejn Najerí Američanovi penis. Poté pláchl do Česka. Zde ho zadržela FBI. Muž byl nyní přepraven do USA, kde ho postaví před spravedlnost.

Do státu Kalifornie dorazil v pondělí Íránec Hosejn Najerí, jehož česká justice vydala Spojeným státům. Oznámil to v úterý úřad prokurátora jihokalifornského okresu Orange County. Najerí je v USA obviněn z podílu na únosu a brutálním mučení kalifornského lékárníka a může dostat až doživotní trest vězení.

Najerí byl po příletu uvězněn bez možnosti kauce. Dnes se má dostavit před soud ve městě Santa Ana. Souzen bude spolu s dalšími obviněnými Kylem Handleym, Ryanem Kevorkianem a Naomi Rhodusovou.

Na počátku září potvrdila březnové rozhodnutí pražského městského soudu o přípustnosti Najerího vydání ministryně spravedlnosti Helena Válková. USA vydaly na Najerího mezinárodní zatykač kvůli dvojnásobnému únosu pro výkupné, mučení, vážné zmrzačení a vloupání do objektu.

Dopaden v Česku

Čeští kriminalisté muže dopadli loni v listopadu na pražském Letišti Václava Havla, přes něž se snažil dostat z Íránu do Španělska za svými příbuznými. Podle FBI vnikl maskovaný Najerí 2. října 2012 s dalšími pachateli do domu v Newport Beach, který společně se svou přítelkyní obýval majitel specializované lékárny, v níž se prodává marihuana pro lékařské účely.

Lékárníkovi i jeho družce svázali ruce i nohy a poté dům prohledali. Když nenalezli peníze, údajně odvezli oba přepadené do pouště na místo vzdálené 160 kilometrů. Cestou lékárníka kopali, podrobovali ho elektrickým šokům a chtěli po něm milion dolarů.

Uřízli mu penis

Když jim neprozradil, kde má hotovost, poleptali ho bělicím roztokem a poté mu amputovali penis. Po jejich odjezdu se ženě podařilo dojít pro pomoc a oba unesení se dostali do nemocnice. Strůjcem zločinu je podle vyšetřovatelů 35letý Handley.

Video  Video ze zatčení člena gangu v Praze, na kterém s FBI spolupracovali i čeští kriminalisté  - Policie ČR
Video se připravuje ...

popocatepetl ( 17. září 2014 15:11 )

vážně...chlórem...uříznutým kusem penisu...Prahy...

popocatepetl ( 17. září 2014 15:10 )

Měli by.

popocatepetl ( 17. září 2014 15:09 )

Dál to je tak, že peníze nenašli a ujeli, o generaci starší přítelkyně, která byla měla jen drobná zranění, se vydala na pouštní silnici pro pomoc, vážnš zraněného chlubila (poleptaný chlérem, spálený zapalovačem a s uříznutám kusem penis) odvezli do nemocnice, hlavu loupežného gangu=spolucestujícícho do Vegas rychle zavřeli spolu se dvěma společníky (všichni tři byli spolužáci ze střední školy) a ti práskli i čtvrtého spolupachatele, který stačil uletět do Pryh, tak si sem pro něho dojeli.

wimr ( 17. září 2014 13:19 )

nestyď se, já ti nechám mýho samoš.uka vyhulit, akorát spermíky ti stříkne rovnou až do tenkýho střeva

wimr ( 17. září 2014 13:03 )

za chvíli ti bude každej ocas dobrej, polovina českých chlapů prý nemá v mr.dce žádný spermie, tak co pak budete vy k.rávy dělat,

Zobrazit celou diskusi