Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž měl v sobě 4 promile alkoholu: Přesto přelezl do bytu v 7. patře!

Ilustrační foto
 (Autor: archiv Blesku)
Autor: CTK, senf - 
16. září 2014
19:46

Šestačtyřicetiletý muž se nedokázal smířit s odchodem své přítelkyni a neustále se jí snažil být na blízku. Vše vygradovalo v momentě, kdy se po parapetu v sedmém patře vloupal do jejího bytu. V tu chvíli měl v sobě čtyři promile.

Neskutečná zloba se projevila v muži, který neustál rozchod se svou přítelkyní. Na začátku září začal obtěžovat svou expartnerku a vyhrožovat jí likvidací jejího malého syna. Později se muž vloupal do jejího panelového domu, poškodil kukátko u dveří a pozdě v noci zvonil u vchodových dveří.

Poté se zřejmě šel posilnit velkou dávkou alkoholu, do domu své ex se vrátil a zcela bez jištění přelezl z okna chodby v sedmém patře do dětského pokojíčku. V bytě se pak pohyboval až do příjezdů policistů, kteří nevěřili svým očím, když mu nechali udělat dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. Muž měl v sobě celé čtyři promile!

Nyní si od pití a kaskadérských kousků na parapetech domů zřejmě na delší dobu odpočine. Za vyhrožování, nebezpečné pronásledování a porušování domovní svobody mu hrozí až tříleté vězení.

zdrclamrdka ( 17. září 2014 06:03 )

jsem hořká a hustá jak z nanuku krusta, polykáš ráda?

abcd.adcb ( 16. září 2014 20:24 )

Drž hubu, kriple, nebo přes ni dostaneš!

hofihofi ( 16. září 2014 20:20 )

Ty to mas ale opravdu vymastene, u vas te nechteji, ta lezes predvadet sve iq zde.

abcd.adcb ( 16. září 2014 20:16 )

Asi Juraj Cigošík

Zobrazit celou diskusi