Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Táto, neopouštěj mě! Elišku na pohřbu vyprovodí srdcervoucí píseň

Autor: sch, ljš - 
16. září 2014
16:11

Že mě nikomu nedáš, že nic lepšího nemáš, říkej mi, táto... Slova, která dojímají k slzám! A právě za jejich doprovodu zřejmě odejde modrooký andílek, devítiletá Eliška, kterou zavraždil její zvrhlý strýc, do nebe.

Že písničku Jakuba Smolíka měla málá Eliška nejradši, řekla Blesk.cz její maminka. "Naše nejoblíbenější písnička je od Jakuba Smolíka, Říkej mi, táto, ale taky jsme často poslouchaly Hajný je lesa pán. Eliška je úplně milovala," řekla smutně.

Po ohavném činu chce dceři společně s rodinou a podporou celého města připravit alespoň co nekrásnější poslední rozloučení. Její nejmilejší písnička tam tak nepochybně zazní.

Video Zprávy: Tahle písnička doprovodí Elišku do nebe + Fotky z rodinného alba - Blesk TV
Video se připravuje ...

„Bude to veliké. Přijdou se s ní rozloučit její spolužáci, možná celá škola,“ řekla už dříve babička, která holčičku vychovávala. Kdy se pohřeb Elišky uskuteční však stále není jasné. Policie totiž rodině stále nevydala její tělo. Ví se pouze to, že zřejmě proběhne v kláštereckém kostele.

Rodina Elišky naštěstí nebude na starosti se zařizováním pohřbu sama. „Město je připraveno poskytnout pomoc s posledním rozloučením se zesnulou dívenkou,“ potvrdila starostka Klášterce Kateřina Mazánková, přispět navíc chtějí i místní firmy a obyvatelé.

Krom dojetí a účasti však městečkem a celým Českem zmítá také vlna touhy po odplatě. K té se přiklonil také vicepremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Ten Rádiu Impuls řekl, že když se zamyslí nad vraždou školačky z Klášterce nad Ohří a vžije se do role otce, byl by pro znovuzavedení trestu smrti. „Určitě ano, protože kdybych se vžil do role jejího otce, tak bych ho (vraha) taky asi chtěl zabít," řekl.

jasnovidec01 ( 22. září 2014 08:48 )

dyskrymrynacjia:Mě nedávno umřela babička, bylo jí 96 let, ale čiperka. Pak uhořela ve strašnickým krematoriu, vždycky je mi do breku když na to pomyslím ty krávo jak mužeš srovnávat babu s malou holčičkou:?????????nikdo si neumíme představit jakou smrtí odešla!!!!bylo to dítě a ta nerozlišovala fetku či jak nazvat její matku.vžijte se do tý bolesti kterou jí způsobil ten vrah než umřela a pak přestanete rozebírat vše okolo,to že malá Eliška měla ráda písnička říkej mi táto neznamená,že by jí nemohla mít na pohřbu,všichni dáváme oblíbené skladby na poslední rozloučení!!!!

dandova ( 17. září 2014 08:23 )

dandova ( 17. září 2014 08:23 )

dandova ( 17. září 2014 08:22 )

To je síla, ty dvě hydry si to užívaj.

mastatnw ( 16. září 2014 23:34 )

 Tak delaj si srandu!!!!!?????? Bude to velky!!!!????? To je vtip ne???? Holcicky je mi lito !!!! Rodine uprimnou soustrast! A tomu mamrdoj trest smrti!!!!!!

Zobrazit celou diskusi