Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vrah z Kmetiněvsi se zpovídá z loupeže: U přepadení jsem nebyl!

Autor: kon - 
16. září 2014
06:40

Nejdřív brutální vražda a znásilnění kamarádky, teď loupežné přepadení. Vrah malé Barborky z Kmetiněvsi Robin P. (23) je zjevně nenapravitelný. Včera ho v klepetech přivedli před soud.

Robin vraždil ve svých dvanácti letech. Byl proto umístěn do diagnostického ústavu, odkud ale vyšel s čistým trestním rejstříkem. Vůbec se ale nenapravil. Spíše z něj vyrostl grázl.

Kvůli potížím se zákonem už dostal dvakrát podmínku a teď se u soudu zodpovídá za to, že s dalším kamarádem Tomášem S. (23) s pistolí přepadli muže (42), který vyhrál peníze na automatech.

Nejprve ho vylákali pod záminkou odvozu na diskotéku do kumpánova auta, pak zastavili na odlehlém místě a okradli ho o 5 tisíc. Alespoň takto zní obžaloba.

Kmetiněvský vrah včera u soudu tvrdil, že u přepadení vůbec nebyl, a vše se snaží hodit na kamaráda. Jestli mu soud uvěří, bude jasné až po dalším jednání. Hrozí mu 10 let kriminálu.

Video vrah kmětiněves - Tomáš Koníček, Petr Soukup
Video se připravuje ...

petrkramnypresident ( 16. září 2014 11:02 )

A on tě píchne do pupíku

tenzmrtodvedle ( 16. září 2014 10:41 )

Ja se jenom divim,ze ma vubec nejake pratele a nebo pritelkyni,kdyz mu nestoji.Kazdopadne tenhle teplous s nedorostlym knirkem ode me dostene par ran jen az ho uvidim.

pizzaoo ( 16. září 2014 10:20 )

Docela se divím rodičům té dívky, kterou tenkrát zneužil a zabil a zůstal nepotrestaný. Já mít dítě a on mu tohle udělat, tak bych si tohohle z*rda našel a zabil bych ho taky tím nejbrutálnějším možným způsobem. Já bych si ho našel, když neumí jednat naše zákony. Ten už by dnes žádné špinavosti nepáchal, protože by už prostě a jednoduše dávno nežil. Takováhle ku*va nemá absolutně žádné právo na život. A bylo by mi vše úplně jedno, i kdybych si pak za něj měl odsedět doživotí, tak bych si ho odseděl s čistým svědomím, že jsem nic špatného neudělal. A nebo bych se pak možná zabil taky, protože jeho bych sice zprovodil ze světa ale podle mě s tím, že vám někdo znásilní a zavraždí dítě se žít nedá, to je něco tak šíleného, že takový život už za nic nestojí a nemá už ve většině případů moc smysl ho dál žít. Takovéhle zrůdnosti by na světě vůbec neměly existovat.

berlin71 ( 16. září 2014 10:13 )

Dalsi cesky kriminalnik . Bohuzel je mi to lito vam to znova muset zopakovat vy cesi jste kriminalcici , vrahove , zlodeji, nemakacenka ,lhari , podvodnici , korupcni zivlove, vlastizradci , povaleci a lemplove . Umite se jen navazet do ROMU. Tady dalsi vas kmenovec je dukazem vasi svatosti a inteligence . Bastardi jste a vrahouni. Nehazim vas do jednoho pytle ale na vas potrebuju einen große Lager foll mitt Sack

ejvm1712 ( 16. září 2014 08:45 )

Havlova mládež. Počítám,že az dva tři roky,až se vrátí z kriminálu okrade či znásilní a zabije další lidi. My tohle živíme.

Zobrazit celou diskusi