Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lidská zrůda: Otec zabil pět svých dětí!

Autor: shp - 
10. září 2014
09:13

Tohle nebyl otec, ale nechutná zrůda! Jak mohl udělat tak brutální čin? V USA zadrželi muže, který je podezřelý z toho, že zabil svých pět dětí. Timothy Ray Jones (32) své potomky údajně usmrtil v Jižní Karolíně a jejich těla odvezl až do Alabamy, kde je nechal v pytlích u silnice. Poté, co byl zadržen, přivedl policisty na místo činu.

Děti byly ve věku od jednoho roku do osmi let a jejich zmizení ohlásila minulou středu jejich matka. „Je to velmi tragická situace. Životy těchto dětí vyhasly ještě předtím, než dostaly šanci užít si života. Spravedlnosti bude učiněno za dost,“ uvedl státní zástupce v Alabamě Michael Jackson.

Policie nezveřejnila žádné detaily ohledně příčiny smrti dětí. Jejich těla byla v noci na dnešek převezena do Jižní Karolíny, kde bude provedena pitva. Podle Charlieho Crumptona, šerifa v okrese Smith County v Mississippi, otce dětí zadrželi v sobotu právě v tomto státě při běžné silniční prohlídce. Když policisté zastavili jeho auto, vypadal prý podezřele, protože byl pod vlivem pravděpodobně drog a navíc velmi nervózní a rozrušený.

Po jeho dětech bylo už tehdy vyhlášeno pátrání, a proto policisté Jonese zadrželi. Nakonec prý sám popsal místo, kde mrtvá těla zanechal. Američan je rozvedený a děti měli se svou manželkou ve společné péči. Svým sousedům Jones řekl, že se spolu s dětmi stěhuje do jiného státu.

tosca28 ( 10. září 2014 23:30 )

A Cesi ne? Staci si precist dnesni noviny...... ono je velice jednoduche poukazovat na druhe a tim zakryvat svoji spinu. Nas je neco pres 9 milionu a dnes a denne se doctes, ze nekdo nekoho zamordoval a nebo nechal umrit bez pomoci. Navic my jsem celkem z jednoho testa, ale v Americe, ktera me vic jak 300 milionu obyvatel, nepritahuje jenom lidi, co jdou za lepsim, ale taky poradny kriminalniky a vrahy.

fotrpjotr ( 10. září 2014 10:34 )

Amici mají vraždění v krvi.

pepen ( 10. září 2014 09:49 )

POSTUPNĚ MU USEKÁVAT ÚDY -ZMETKOVI!!!!NECHAT HO VYKRVÁCET,ABY CO NEJVÍCE TRPĚL-TO NEJSOU LIDI-TO JSOU ZRŮDY!!!!HNUSÁCI-JE MI ZLE!!!!

rescarot ( 10. září 2014 09:35 )

Je to šílené co se děje všude na světě.. Proč se nedivím tomu že se to stalo právě v USA???

Zobrazit celou diskusi