Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na muslimských pozemcích někdo zakopal prasečí hlavy: Chtějí je vyhnat!

Autor: dce - 
9. září 2014
21:45

V Modlanech u Teplic někdo zakopal prasečí hlavu. Nad tím by se asi nikdo moc nepozastavoval, kdyby to nebylo na pozemku, který odkoupili muslimové. Kauza s desítkami pozemků vlastněných muslimy nabírá na obrátkách – někdo se snaží nových sousedů zbavit. A to hodně razantně.

Muslimové věří, že je prase nečisté, nejedí ani jeho maso. Představa, že mají na pozemku zakopanou vepřovou hlavu je pro ně nesnesitelná. Tento nápad nadnesl před nějakou dobou neznámý člověk v době, kdy se provalilo, že pozemky u Teplic odkoupili právě muslimové. A někdo ho realizoval.


Jako provokaci video s jednou odkrytou hlavou a křížkem někdo poslal organizaci Islám v České republice nechceme. Jiří Barták, který video obdržel, ho vyvěsil na youtube, jak informoval server idnes.cz. Na kříži stojí nápis: „plány islamistů zhatí naši vepři boubelatí“. Podle všeho je v Modlanech hlav zakopaných sedm.

„Případem se budeme zabývat. Kolegové provedou místní šetření a budou zjišťovat, jestli nebyl spáchán trestný čin nebo přestupek. Zatím je to ale příliš čerstvá věc,“ prohlásil teplický policejní mluvčí Daniel Vítek. Je možné, že se nevítaných sousedů snaží zbavit sami obyvatelé Modlan a blízkého Kvítkova, kde muslimové vlastní až 60 pozemků. Lidé si stěžují, že arabští návštěvníci lázní, kteří se do obcí chtějí nastěhovat, jim působí jen samé nepříjemnosti – jsou hluční a nepořádní.

Geso ( 29. prosince 2015 23:09 )

Tak když se ti tu nelíbí, nikdo tě tu nedrží!

Geso ( 29. prosince 2015 23:06 )

Všichni jsme rasisti a budeme, to víš že jo šašku

taktone ( 17. listopadu 2014 19:41 )

islám by měl být v ČR zakázaný dokud je čas, nebuďme hlupáci

taktone ( 17. listopadu 2014 19:37 )

mají uvařit dobrý ovar blboni

petranemeth ( 12. září 2014 12:50 )

my uz respekt ve svete zadny davno nemame...........

Zobrazit celou diskusi