Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V base prokoukla: Miliardářská dcerka Rezešová přišla k soudu a všichni jenom zírali

Autor: shp - 
9. září 2014
11:48

Zhýralá slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (37) se po více než třech měsících opět postavila před soud a všichni přítomní se nestačili divit! Ze zdrcené a pohublé vězeňkyně je opět šik žena. Rezešová za mřížemi maďarské věznice, kde si odpykává trest za zabití čtyř lidí na dálnici pod vlivem alkoholu, změnila image.

Z nezdravě vypadající blondýny je nyní šik bruneta. Rezešová za poslední týdny ve vězení přibrala na váze, což jí svědčí. Fádní koňský ohon nahradily pečlivě upravené vlasy.

Sbohem dala nejenom sponkám do vlasů, ale i džínové tašce, kterou nahradila elegantní kabelkou. Nad její proměnou žasnou i stylisté. O osudu Rezešové se však u soudu opět nerozhodlo, další stání má slovenská prominentka naplánované až do pátku.

Podle obžaloby způsobila opilá Rezešová 21. srpna 2012 na maďarské dálnici fatální nehodu. Kvůli její neohleduplné jízdě uhořeli na místě tři lidé, čtvrtá žena podlehla vážným popáleninám v nemocnici. Rezešovou poslal soud na šest let do vězení, ale prominentka se proti rozsudku odvolala.

Co je nového na Rezešové?

Vlasy a účes – Původně odbarvená blondýna má nyní světle hnědé vlasy. Koňský ohon a sponky do vlasů nahradily rozpuštěné vlnité vlasy a čelenka,

Tvář – Evina tvář nabrala viditelně plnější tvary a má mnohem zdravější tvář. Donedávna působila velmi ztrhaně. Teď se u soudu i usmála.

Make-up – Líčení výrazně přispělo pozitivní změně. Rezešová zvýraznila oči perleťovou tužkou, na rty použila bledou rtěnku. Lícní kosti zvýraznila barvou na líčka.

Postava – Rezešová viditelně přibrala, což je nejvíc vidět v její tváři.

Oblečení – Vytahaný černý top nahradila stylová košile a luxusní sako. Černé kalhoty, které na ní doslova visely, vyměnila za světlemodré džíny.

Kabelka – Džínovou tašku vyměnila za elegantní kabelku.

Boty – Namísto sportovních tenisek oblékla elegantní baleríny.

makmark ( 5. dubna 2015 19:04 )

na těch by si mohla smlsnout Františka... aby bylo o čem psát v Blesku

9rot6 ( 10. září 2014 05:45 )

Je to všude stejné s tím soudnictvím,myslím jako v bývalém soc. bloku,MLR, ČR, SR, Polsko atd. máš prachy, tak se vykup,a je to. Proč kurňa, když jdeme po vzoru júesej,tak i v tomto zaprodaném soudnictví bývalého bloku RVHP,mimo Německa jde pouze o to jestli máte na dobré právníky nebo styky s VIP. Na Slovensku hokejista 16 ranami ubodá rozhodčího a dostane 5 let-výsměch, v Čechách Janoušek málem v podnapilém stavu přejede ženskou a kde jsou nějaké tvrdé tresty,Rolinsová dostane 18 měsíců s podmínkou za usmrcení mopedisty a vrchol v Maďarsku zabije "vožralá" Rézešová čtyři lidi a dostane 6 let, stát se to v júesej,tak mají všichni minimálně 50 let,ale proto že to se nehodí abychom trestali VIP tak je to všude a nikdo to neřeší,proto že normální lidi nemají na to, aby něco změnili a bohatým to vyhovuje, a když už nedej bože někoho dokonce obviní nebo i odsoudí,tak nějakej další VIP,který je u moci,tak jim udělí amnestii, šmejdi krytý ksindlama a nakradenýma prachama, fialovej hnus je proti tomu pouťový lízátko, ale hlavně do ničeho nešťourat.

ebati ( 9. září 2014 22:51 )

To mi spadnul kámen ze srdce, že Evička vypadá šik a hezky. Jestlipak vypadají tak šik a hezky i pozůstalí po čtyřech mrtvých lidech, které Evička zabila?

ninunka ( 9. září 2014 21:00 )

ne né, rovnou jako batole v dupačkách

ninunka ( 9. září 2014 20:59 )

jako dobrý, ale takhle chodí moje babička na nákupy do hypáče, a tady to řeší stylisté Pleskáč už mele poslední okurky

Zobrazit celou diskusi